www.digisport.ro informeaza: De la anuntarea divortului dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, in septembrie trecut, au circulat cele mai nebunesti povesti pentru a explica adevaratul motiv al deciziei lor: droguri, alcool, violenta sau angajament umanitar. Una dintre ipotezele mai recente a fost relatia stransa si in acelasi timp socanta pe care actrita o mentine cu fratele ei, James Haven, scrie Agerpres.
Este ceea ce sustine Ian Halperin, jurnalist si realizator de filme documentare canadian. Potrivit acestuia, ruptura ar fi consecinta directa a prezentei in apropierea cuplului a fratelui Angelinei Jolie, James Haven.
James era atat de apropiat, incat de fapt traia impreuna cu ei. Acest lucru l-a impins pe Brad la un ultimatum. El i-ar fi cerut sotiei sale sa aleaga: El sau eu!, spune Ian Halperin pentru Radar Online.
Revelatii ciudate si mai degraba in interesul regizorului, care pregateste un documentar despre divortul cuplului cunoscut sub numele de Brangelina. Cel care se pretinde a fi un jurnalist de investigatie a explicat ca nu are nicio dovada a ceea ce a spus. In trecut, Ian Halperin a mai dezvaluit secret' despre viata privata a vedetelor, care au fost foarte repede dezmintite, scrie lalibre.be.
Totusi, potrivit ziarului spaniol ABC, au existat multe zvonuri de incest intre doi frati, de cand au fost fotografiati in anul 2000 sarutandu-se pe buze pe covorul rosu de la Oscaruri. Fratii au explicat ca a fost doar un semn de iubire frateasca si ca intre ei nu a existat nici o atractie sexuala.
Ziua sarutului a fost prima zi in care mama actorilor, Marcheline, a fost tratata pentru cancer. Cei doi au fost impreuna toata ziua in spital. Ei au fost foarte aproape de mama lor, a declarat o sursa pentru Radar.
Este foarte dificil de asimilat o relatie ca cea pe care o aveau ei, a explicat o sursa din anturajul acestora.
A fost destul de ciudat, saruturi, imbratisari, ca si cum era o relatie paralela, a spus Ian Halperin, autorul unora dintre cel mai bine vandute biografii de vedete, intre care Crline Dion, Kurt Cobain si Michael Jackson.
Oricum, cauzele reale ale despartirii lui Jolie si Pitt nu vor fi, dezvaluite, probabil, niciodata, conchide lalibre.be.