BERBEC (21 MARTIE - 20 APRILIE)
- Sambata: Astazi exista posibilitatea sa va intalniti cu cineva care o sa va comunice un lucru important. Poate fi sansa dumneavoastra de afirmare in cariera sau in sfera sociala.
- Duminica: Duminica veti primi o invitatie in oras. la vreo gala sau vreun spectacol. Poate fi vorba de o festivitate la care aveti si dumneavostra un cuvant de spus, poate luati un premiu.

TAUR (21 APRILIE - 20 MAI)
- Sambata: Se poate sa dati o tura pe la cumparaturi sa luati ce trebuie pentru casa si pentru ai vostri. Va sfatuim sa fiti atent, totusi, sa nu cheltuiti prea mult pe lucruri mai putin importante.
- Duminica: Aceasta zi o veti petrece cu prietenii. Cineva care va iubeste o sa va declare dragostea, numai sa fiti si voi interesati de sentimentele persoanei respective.

GEMENI (21 MAI - 21 IUNIE)
- Sambata: E posibil sa ajungeti la o intalnire cu oameni de la care o sa invatati cate ceva. Poate chiar veti lucra impreuna si o s sa aveti succes.
- Duminica: Este ziua discutiilor serioase cu partenerul de viata. Se poate sa aveti o conversatie intre patru ochi cu fiinta iubita si sa va intelegeti mult mai bine de acum inainte.

RAC (22 IUNIE - 22 IULIE)
- Sambata: Astazi puteti avea parte de o intalnire emotionanta. Poate reveni cineva dupa o absenta indelungata si o sa va faceti planuri cu bataie lunga, de casatorie, poate.
- Duminica: Profitati din plin de aceasta zi si incercati sa va relaxati si sa va ocupati de acivitatile care va bucura.

LEU (23 IULIE - 22 AUGUST
- Sambata: Ati putea pleca intr-o excursie. Daca nu, poate vin niste prieteni mai de departe si o sa petreceti o zi, doua impreuna, chiar daca nu vor locui la voi acasa.
- Duminica: O intalnire pe nepusa masa cu cineva de care va era dor si poate veti lua o decizie referitoare la relatia voastra de cuplu.

FECIOARA (23 AUGUST - 22 SEPTEMBRIE)
- Sambata: Se poate sa vi se faca o oferta de lucru in timpul unei petreceri, la o cafea in oras, va exista o conjunctura favorizanta si poate iese ceva!
- Duminica: Este o zi care va decurge asa cum v-ati propus. O sa va scoata cineva la plimbare, la un targ, o expozitie sau la un restaurant - o sa iesiti la socializare.

BALANTA (23 SEPTEMBRIE - 22 OCTOMBRIE)
- Sambata: O sa va puteti intalni cu numerosi prieteni la un party. Este un moment bun sa strangeti relatiile, sa desfasurati niste activitati deconectante.
- Duminica: O sa va ia prin surprindere intalnirea cu cineva si poate o sa aveti o discutie deschisa referitoare la sansele voastre de a fi impreuna.

SCORPION (23 OCTOMBRIE - 21 NOIEMBRIE)
- Sambata:Se nuanteaza frumos, de azi inainte, pana dincolo de sfarsitul lunii, sfera sentimentala si poate o sa va intalniti marea dragoste!
- Duminica: E posibil sa treaca pe la voi cineva diseara sa va prinda bine sa mai schimbati o impresie, un sentiment.

SAGETATOR (22 NOIEMBRIE - 20 DECEMBRIE)
- Sambata: O zi speciala pentru voi. Se poate sa primiti o invitatie in oras, un cadou, sa vi se faca o declaratie de dragoste, o cerere in casatorie.
- Duminica: Poate dati o fuga la munte, la mare, intr-o zona turistica de care va simtiti atrasi sa va refaceti starea de spirit.

CAPRICORN (21 DECEMBRIE - 19 IANUARIE)
- Sambata:O sa revina cineva cu gand de impacare, sa rulati o casnicie sau o relatie sentimentala, dupa ce ati avut un timp de gandire, sa vedeti ce simtiti cu adevarat.
- Duminica: O sa iesiti din carapace si va duceti cu prietenii pe la mondenitati, la un meci, un concert, sau la un gratar de post.

VARSATOR (20 IANUARIE - 18 FEBRUARIE)
- Sambata:Foarte posibila intalnire de protocol. Poate luati in discutie si o afacere si o sa stabiliti ce aveti de facut, si pe ce bani, in ce conditii si asa mai departe.
- Duminica: Se poate sa va duceti intr-o vizita sa ziceti la multi ani” unor prieteni sau o sa va bucurati de un alt succes al gazdelor.

PESTI (19 FEBRUARIE - 20 MARTIE)
- Sambata:Va invita cineva la un party si o sa fie distractie in toata regula. Unii dintre voi o sa puteti intalni pe cineva care sa faca parte din viata voastra de acum inainte.
- Duminica: O sa va ocupati si de voi. Poate o sa va duceti la un spa, la cosmetica, la tuns, poate va reinnoiti garderoba sau o sa faceti asta de Paste.

Sursa: huff.ro