Cea de-a doua editie a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere aduna si in acest an cele mai responsabile persoane, organizatii neguvernamentale, companii si institutii publice din Romania, preocupate de road safety.
In acest an, Gala are o serie impresionanta de categorii:

1. PREMIUL AUTORITATII RUTIERE ROMANE
2. PREMIUL COMPANIEI NATIONALE DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE
3. PREMIUL INSPECTORATULUI DE STAT PENTRU CONTROLUL IN TRANSPORTURILE RUTIERE
4. PREMIUL REGISTRULUI AUTO ROMAN
5. PREMIUL PENTRU ORGANIZATIE NEGUVERNAMENTALA
6. PREMIUL PENTRU COMPANIE
7. PREMIUL PENTRU INSTITUTIE PUBLICA
8. PREMIUL PENTRU INTREAGA ACTIVITATE
9. PREMIUL DIRECTIEI RUTIERE DIN IGPR
La aceste premii se adauga premiile oferite de partenerii premium ai evenimentului.
CONFERINTA TRANSPORT, INFRASTRUCTURA SI SIGURANTA RUTIERA
Persoanele cheie din domeniul romanesc al sigurantei rutiere vorbesc, in 2017, la cea de-a doua editie a conferintei Transport, Infrastructura si Siguranta Rutiera.
Este un privilegiu pentru noi sa fim gazdele celei mai importante manifestari din Romaania din acest domeniu, care aduce in sala de la autoritati cu responsabilitati in domeniul sigurantei rutiere, la companii si persoane preocupate de acest domeniu.

SPECTACOLUL DE PASTE AL REVISTEI TIR

Mihai BENDEAC joaca rolul principal din comedia Bani din cer, de Ray Cooney, in regia maestrului Horatiu Malaele.
Intr-o lume nimicita de conflicte religioase, interetnice, interumane, inter-nu-mai-stiu-cum, intr-o lume macelarita de prostie si incultura, singura solutie pamantean-tamaduitoare ar fi lumina Spiritului.
Stiut fiind ca si Comedia este chiriasa pe viata in Casa Spiritului, avand convingerea ca rasul va mantui lumea, propunem acest spectacol a carui singura mare virtute este UMORUL. - Horatiu Malaele
Pe langa Mihai BENDEAC, din distributia comediei mai fac parte si Mihaela TELEOLEACA, Dragos HULUBA, Delia NARTEA, Serban GEORGEVICI, Marius DOBROGEANU/ Gheorghe DANAILA si Eugen RACOTI.

EASTER PARTY

De pe masa de Paste nu pot sa lipseasca mielul, sarmalutele, snitelele si produsele traditionale facute la gratar. De aceea le pregatim si noi pentru Petrecerea de Paste.
Pentru cei care sunt in postul celei mai importante sarbatori a lumii ortodoxe, nu vor lipsi produsele traditionale vegetariene: zacusca, fasole batuta, salate etc.
Toate bucatele vor fi insotite de o selectie de vinuri albe, rose si rosii, iar sampania si bauturile racoritoare vor fi prezente pe parcursul intregii manifestari.
Intregul eveniment va fi filmat cu cinci camere full HD si videoclipurile care vor reflecta toate momentele serii vor fi postate pe paginile noastre de FaceBook (https://www.facebook.com/TirMagazin/), pe canalul de Youtube (www.youtube.com/tirmagazin) si pe site-urile: www.PolitiaRutiera.ro si www.TIRMagazin.ro.