Recent, restaurantul La Bordei a reunit jurnalisti, bloggeri si influenceri din zona de lifestyle, pentru un experiment culinar.
Propunand un meniu inedit, compus in principal din preparate de inspiratie dacica, Cristina Profeanu, managing partner al restaurantului, a reusit sa surprinda oaspetii prin gustul preparatelor, realizat din ingrediente naturale, dar si prin atmosfera inspirata, continand elemente originale.
Restaurantul La Bordei promoveaza, intr-un mediu decorat cu materiale naturale si motive inspirate din folclor, un meniu traditional romanesc, dar si preparate dacice, putin cunoscute. Meniul propus oaspetilor a fost compus in principal din preparate de inspiratie dacica, realizate dupa retete documentate de Virgil Profeanu.
Prin acest experiment culinar incercam sa fim mai aproape de strabunii nostri, si poate sa intelegem acest popor puternic, despre care stim ca avea vaste cunostinte, inclusiv despre folosirea plantelor tamaduitoare, a explicat Cristina Profeanu, alegerea retetelor si ingredientelor.
La prepararea bucatelor am ytinut cont de principiile alimentatiei sanatoase. Pornind de la cunostintele referitoare la nutritia strabunilor nostri, ne-am straduit sa respectam retetele traditionale, folosind ingrediente cat mai apropiate de cele care au permis acestui popor sa evolueze in acest spatiu. Tin sa mentionez ca in bucataria noastra nu folosim premixuri si aditivi, iar gustul preparatelor este rezultatul combinarii ingredientelor proaspete, de calitate si al maiestriei bucatarului sef, a adaugat d.na Profeanu.
In alcatuirea meniului restaurantului La Bordei s-a tinut cont de specificul fiecarei zone a tarii, astfel incat se regasesc preparate extrem de populare, dar si unele mai originale. 
Restaurantul La Bordei se afla in imediata apropiere a AFI Cotroceni Mall, in incinta Cotroceni Business Center.