Simona Dragomir impreuna cu Mirela Retegan si specialistii invitati au pregatit mamicile pentru Martisor!
La sfarsitul saptamanii trecute, Simona Dragomir impreuna cu invitatii ei speciali, in frunte cu Mirela Retegan, au reusit sa invinga temerile de a iesi din casa pe un viscol napraznic si au reunit peste o suta de femei care au primit sfaturi din partea doctorilor si a specialistilor.
Sunt fericita ca totul a iesit asa cum ne-am propus! Femei minunate adunate intr-un cadru romantic, la Aida Bistro, sala plina, in ciuda vremii de afara, informatii utile, date de invitati speciali! Chiar daca afara ningea si vantul viscolea zapada, noi am fost cu gandul la primavavara si am aflat cum sa ne simtim mai frumoase de Martisor!
Invitatul special a fost Mirela Retegan, Antrenorul Parintilor si cea care stie sa faca viata copiilor mai frumoasa, prin Gasca Zurli. Mirela ne-a povestit cum a reusit sa slabesca si le-a motivat pe cele prezente in sala sa fie asa cum vor ele sa fie, invitandu-le sa slabeasca usor, pe grupui ei cu peste 140.000 de femei care slabesc zambind: Slabeste! Simplu ca Mirela!
Stim ca frumusetea vine din interior, asa ca Georgeta Licsandru a povestit despre Beauty Help, un produs miraculos pentru mentinerea tineretii noastre.
Fiecare dintre noi isi doreste sa zambeasca atunci cand se priveste in oglinda, asa ca doctorii Monica si Klodian Hazizi de la Clinica Denttaglio ne-au vorbit despre aparatul Invisalign, tehnologia moderna invizibila de indreptare a dintilor. Este un aparat detasabil, mobil, transparent, personalizat pentru fiecare pacient!
Doctorii Hazizi ne invita la ziua Invizaline open day, pe 15 martie, unde veti beneficia de consultatie gratuita, 500 euro discount la tratament, o sedinta de albire gratuita si plata tratamentului in rate!
Cristina Vadanovici, reprezentanta Bancii de celule stem Biogenis, a povestit celor peste 40 de gravidute aflate la eveniment, despre recoltarea de celule stem la nastere, asigurarea de sanatate a copiilor nostri!
Iar pentru problemele cu hemoroizii, ce pot aparea in cele 9 luni de sarcina, invitata noastra dr. Diana Avasalcei, medic specialist chirurgie generala, a avut ca solutie crema Hemo Treat H.
Asadar, ma bucur ca am inceput anul in forta! Va astept cu drag, cu cadouri frumoase si sfaturi sanatoase, sa va inscrieti si la urmatoarea Conferinta Traieste Sanatos!, ne-a povestit Simona Dragomir.
Partenerii evenimentului: Aida Bistro, Magiunul de Topoloveni, Gerlinea Romania, Editura Litera.
Parteneri media: Radio ITSY BITSY, Eva.ro, Replica Vedetelor.ro, Kfetele.ro, TraiesteSanatoscuSimona.ro, ReplicaVedetelorEvents.ro.