Pe 8 februarie, la ora 18.00, Simona Dragomir impreuna cu invitatii ei isi asteapta publicul pentru a le transmite sfaturi practice pentru o viata sanatoasa si frumoasa.
La inceput de an m-am gandit sa le fac o surpriza iubitorilor de sanatate si frumos, organizand impreuna cu Replica Vedetelor Events, o conferinta care sa contina sfaturi pe care le putem aplica timp de o luna de zile, astfel incat sa vedem si primele rezultate, reusind ca de Martisor sa ne simtim si sa fim mai frumoase!
Invitatul special va fi nimeni alta decat Mirela Retegan, Antrenorul Parintilor si cea care stie sa faca viata copiilor mai frumoasa, prin Gasca Zurli. Mirela ne va povesti cum a reusit sa slabesca si le va motiva sa slabeasca si pe cele prezente in sala!
Stim ca frumusetea vine din interior, asa ca un alt invitat, Paul Ailincai va vorbi despre Beauty Help, un produs miraculos pentru mentinerea tineretii noastre.
Fiecare dintre noi isi doreste sa zambeasca atunci cand se priveste in oglinda, iar doctorii Monica si Klodian Hazizi de la Clinica Denttaglio vor fi alaturi de noi si de aceasta data si ne vor ajuta sa avem un zambet sanatos si frumos.
Si pentru ca multe gravidute voi fi prezente la eveniment, banca de celule stem Biogenis, ne va fi din nou alaturi, pentru a ne povesti despre recoltarea de celule stem la nastere, asigurarea de sanatate a copiilor nostri.
Iar pentru problemele cu hemoroizii, ce pot aparea in cele 9 luni de sarcina, invitatul nostru dr. VALERIU ARDELEANU, medic specialist chirurgie generala, are ca solutie crema Hemo Treat H.
Asadar, ma bucur ca incepem anul in forta! Va astept cu drag, cu cadouri frumoase si sfaturi sanatoase, sa va inscrieti pe mailul [email protected] ", ne-a povestit Simona Dragomir.
Cu totii stim ca cea mai buna dieta din lume este cea pe care o poti tine usor toata viata. Mirela Retegan a descoperit si a aplicat aceasta dieta minune si ne va impartasi sfaturi practice prin care putem sa ajungem la kilogramele dorite. Mirela a reusit sa stranga cu dieta ei minune, intr-un timp record, 100.000 de femei care slabesc zambind! Pe langa aceste sfaturi, Mirela este si un promotor al fericirii copiilor nostri prin Gasca Zurli si este si Antrenorul Parintilor care gaseste rezolvare prin joc a problemelor intampinate de parinti.
Acest eveniment informal isi propune alaturi de doctorii, specialistii, sponsorii si partenerii nostri, sa ajute pe toti cei care doresc sa fie prezenti, sa traiasca o viata sanatoasa si frumoasa.
Taxa unica de participare 30 ron. Inscrieri pe: [email protected].
Speackerii evenimentului vor fi:
- Cristina Vadanovici - reprezentant Biogenis
- Mirela Retegan - Antrenorul Parintilor, Fondator Gasca Zurli, Fondator grup sustinere Slabeste cu mine
- Paul Ailincai, Fondator Zenyth, Colon Help, Beauty Help
- Dr. MONICA HAZIZI, medic stomatolog, Denttagio Clinic,
- Dr. KLODIAN HAZIZI, medic stomatolog, Denttaglio Clinic
- dr. VALERIU ARDELEANU, medic specialist chirurgie generala, care ne va vorbi despre crema Hemo Treat H.
Specialistii si doctorii invitati vor raspunde tuturor intrebarilor publicului si va invitam sa va inscrieti la conferinta pe adresa: [email protected]!
Intrarea este 30 ron, asa ca va asteptam in numar cat mai mare, insa in limita locurilor disponibile.
Evenimentul va avea loc pe 8 februarie, la ora 18.00.
Partenerii evenimentului: Aida Bistro, Magiunul de Topoloveni, BEAUTY GATE STUDIO, Editura Litera, Fresh Corner.
Parteneri media: Radio ITSY BITSY, Eva.ro, Replica Vedetelor.ro, Kfetele.ro, TraiesteSanatoscuSimona.ro, ReplicaVedetelorEvents.ro.