sokant.ro informeaza: Serban Nicolae despre ancheta privind dezvaluirile lui Ghita. Statul mafiot si audierea greilor din Institutii
Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, numarul 2 din SRI, generalul Florian Coldea, fostul presedinte Traian Basescu si fostul deputat PSD Sebastian Ghita trebuie audiati in dosarul inregistrarilor audio prezentate de Sebastian Ghita, a spus procurorul general, Augustin Lazar.
- Inregistrarile care au alertat intr-un fel opinia publica cred ca sunt prezentate intr-o maniera destul de tendentioasa, dupa cum am remarcat. Sunt prezentate intr-o anume forma, sugerandu-ne deja ce ar trebui sa facem. Cercetarile trebuie sa fie obiective. Trebuie audiate persoanele care sunt invocate in cazul acesta, trebuie ridicate acele inregistrari, documentele despre care se vehiculeaza, s declarat procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, dupa o sedinta a CSM la care a participat si presedintele Klaus Iohannis.
Senatorul PSD Serban Nicolae, noul presedinte al Comisiei juridice a Senatului, nu isi face mari sperante in privinta anchetei pe care o face Parchetul general in cazul dezvaluirilor fostului deputat Sebastian Ghita. Cu toate acestea, el spune ca speranta vine de la judecatori, nu de la procurorul general Augustin Lazar. Serban Nicolae a spus la Antena 3 despre faptul ca din pacate, sunt aceiasi oameni care au facut parte din ceea ce Basescu numea statul mafiot.