Miscarea de Rezistenta informeaza: Se pregatea inchiderea a 100 de spitale?! (Autoare: Magda Marincovici)
Presedintele PSD, Liviu Dragnea a afirmat, joi, ca fosta conducere a Ministerului Sanatatii intentiona inchiderea a 100 de spitale. Pe de alta parte, fostul ministru Vlad Voiculescu a scris pe facebook ca Dragnea, daca va conduce tara asa cum intelege sistemul sanitar, ar putea transforma Romania din Gradina Maicii Domnului in ograda in care a intarcat mutu' iapa. Liviu Dragnea a declarat:
- Ministrul Sanatatii am inteles ca era foarte suparat pentru ca se pare ca o sa gaseasca niste documente care pregateau inchiderea a 100 de spitale pentru ca spitalele respective nu au fost ajutate, nu au primit bani de la minister. Adica, in fiecare zi, colegii mei din Guvern tot descopera mine in fiecare minister. Pana la urma, cineva va trebui sa raspunda pentru aceasta atitudine,
Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, a scris, pe Facebook:
- Aud ca domnul Dragnea spune la televizor ca tocmai a descoperit la minister ca eu voiam sa inchid vreo 100 de spitale. Daca o sa conduca tara asa cum intelege sistemul sanitar, atunci din gradina maicii domnului (felicitari pentru metafora, doamna Birchall!) ne va transforma rapid in ograda unde a intarcat mutu' iapa, a scris Vlad Voiculescu.

Sursa: miscareaderezistenta.ro