Sambata, 17 decembrie, se deschid portile Tarii PROFI in Centrul Nou din Brasov. Lora si Carla's Dreams vor anima atmosfera primei seri de sarbatoare, pe langa alti artisti locali. Robotul Nox, colosul high-tech, venit la Brasov in premiera in Romania, ii va intampina pe vizitatori in stilul sau personal.
Ajuns deja la in Tara PROFI, Robotul Nox, neamt de origine, este nerabdator sa ii intalneasca si sa interactioneze in engleza cu cei ce vor sa il cunoasca. Chiar daca uriasul din otel, fibra de carbon si sticla are o inaltime de 2,4 metri si o greutate de 169 de kilograme, el reuseste sa fie un entertainer de exceptie. Nox poate fi vazut in actiune sambata, duminica si luni intre orele 14.00-14.30, 16.30-17.00 si 19.00-19.30.
Incepand cu ora 18.00, pe scena din Tara PROFI vor evolua Lora si Carla's Dreams.
Inainte de a-si incepe cariera solo, Lora a facut parte din formatia Wassabi. Pe langa cariera ei muzicala, artista a facut parte din juriul concursului Next Star.
Carla's Dreams, trupa muzicala din Republica Moldova, este una dintre cele mai iubite formatii ale momentului si marele castigator de anul acesta de la Media Music Awards. Aici au dobandit nu mai putin de 7 trofee, printre care se numara cele de la categoriile: Best Group, Best Video si Best Song.
Sub Pielea mea, Acele si Te rog sunt doar cateva dintre piesele care se vor auzi pe scena din Tara PROFI.
Cu ocazia atingerii pragului de 500 de magazine, in perioada 17-26 decembrie PROFI prezinta publicului prezent in Centrul Nou din orasul Brasov seria de evenimente Tara PROFI, serie alcatuita din concerte, targ, tehnologie high-tech, sala de cinema 7D, jocuri digitale si multe altele.
Prin cele aproape 500 de magazine ale sale, prezente in 255 de localitati, si cu aproape 11.000 de angajati, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.