Carrefour Romania a organizat cea de-a 30-a editie a traditionalului concurs de desene pentru copii si a pregatit, cu aceasta ocazie a editiei de Craciun, planse de colorat cu haioasele personaje din filmul Trolii, desenele animate indragite de copii, care a cuprins Romania anul acesta si le-a stimulat imaginatia micutilor, indemnandu-i sa deseneze sau sa isi creeze eroii preferati.
Concursul s-a desfasurat in perioada 21 noiembrie - 15 decembrie, in scolile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din intreaga tara, dar si pe platforma online dedicata concursului (https://carrefour.ro/concurs-desene/).
In plus, anul acesta, s-au alaturat concursului si scolile din orasul Piatra-Neamt, unde s-a deschis cel mai nou magazin al companiei, dar si scolile din proximitatea celor mai noi hipermarkeuri Carrefour din Bucuresti, Veranda " zona Piata Bucur Obor si ParkLake " zona Vitan.
La aceasta editie, au participat peste 310.000 de elevi, din clasele 0-8, de la 682 de scoli care au primit planse, din cele 19 orase in care Carrefour isi desfasoara activitatea: Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta, Botosani, Galati, Targu Jiu, Timisoara si Piatra Neamt.
Ne bucuram sa prezentam castigatorii celei de-a 30-a editii a Concursului de Desene, cu ocazia Craciunului, si sa ne intalnim din nou cu micii artisti talentati. Anul acesta am dat curs imaginatiei si i-am invitat sa deseneze personajele lor preferate din desenele animate Trolii, iar la final, le-am premiat creativitatea si exprimarea artistica. Desenele lor pot fi vizualizate atat direct in magazinele noastre din tara, cat si in varianta online pe site-ul concursului de desene online, https://carrefour.ro/concurs-desene/. Mai mult decat atat, pe langa tematica plina de culoarea, in fiecare an ne dorim sa aducem un element de noutatea pentru concursul de desene online, iar pentru aceasta editie acesta consta in faptul ca plansa de desen poate fi desenata direct de pe site-ul concursului, fara a fi necesara imprimarea acesteia, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamica Comerciala & Pricing Carrefour Romania.
Premiul cel mare al concursului in scoli este oferit de Carrefour si consta in 19 excursii la parcul de distractii Shreck's Adventure” din Londra, unde copii vor avea ocazia sa se intalneasca cu persoanjele lor preferate din desenele animate Trolii, excursii impartite pe fiecare oras participant. Astfel, 19 elevi norocosi, impreuna cu familiile lor, se vor distra timp de un weekend alaturi de personajele lor preferate.
Pentru elevii care participa la concursul din scoli, premiile, prin tragere la sorti, sunt urmatoarele:
Premiul I - 19 excursii de un weekend, pentru castigatori si familiile lor (2 copii si 2 adulti) la Shreck's Adventure din Londra;
Premiul II - 19 laptopuri (1 premiu/oras);
Premiul III - 32 de biciclete (1 premiu/magazin);
Mentiuni clasele V-VIII " 32 de tablete (1 premiu/magazin);
Mentiuni clasele 0-IV " 32 de smartphone-uri (1 premiu/magazin);
Mentiuni speciale " 320 de cupoane de cumparaturi Carrefour in valoare de 100 lei (10 premii/magazin);
Premii colective - 3200 de premii pentru fiecare hipermarket participant (100 de premii/hipermarket);
Cu peste 5000 de planse inscrise, concursul online, aflat la cea de-a 5-a editie, ofera ca premii, pentru primele 3 locuri, prin tragere la sorti, urmatoarele:
Locul 1 - Laptop Apple MacBook Air, Display 11 inch, 4GB Ram si 128 GB SSD
Locul 2 - Apple iPad Air 2, Wifi, 16 Gb, culoarea negru
Locul 3 - Apple Watch Sport, 38mm, bratara sport, culoarea negru
De asemenea, plansele care nu vor fi castigatoarele marilor premii ale concursului online, vor avea sansa totusi de a fi premiate cu unul dintre cele 30 de vouchere de cumparaturi in valoare de 300 RON, valabile in toate hipermarketurile Carrefour, indiferent de numarul de voturi acumulat.
Extragerea pentru concursul de desene online va avea loc in data de 16 Decembrie 2016, iar lista castigatorii va putea fi consultata pe site-ul Carrefour Romania: www.carrefour.ro.
Mai multe informatii, atat despre regulamentul concursului traditional si online, cat si pasii de inscriere sunt disponibile pe site-ul http://carrefour.ro/concurs-desene/.
Premiile sunt oferite de Carrefour si partenerii sai: BestCourier, APLI, CMP Morocolor, DHS Distribution, Edding, Just Master Activities, Lecolor, RTC, Junior si TEDI.