Jumatatea blonda a trupei Bambi s-a rasfatat de curand in cabinetul dr. Daniela Catanas. Raluca Tanase este foarte atenta la imagine si are grija ca tenul sau sa fie mereu impecabil, apeland la terapii specifice tenului si varstei sale.
Este tanara si de aceea i-am recomandat mereu tratamente non-invazive, dar care fac minuni pentru piele. Tenul poate fi improspatat in aceasta perioada de iarna prin stimulare de colagen cu tratament combinat cu microdermabraziune, Dermapen si peeling chimic.
Dupa o asfel de procedura, tenul va arata proaspat, luminos si intinerit. Terapia tinteste stimularea de colagen si regenerarea celulara. Microdermabraziunea in combinatie cu peelingul chimic si Dermapen vor regenera dermul si il vor improspata astfel incat de sarbatori va radia, ne-a declarat dr. Daniela Catanas (www.drcatanas.ro). In luna decembrie, terapia are si un pret promotional de 450 lei.
Cat priveste tratamentul cu Dermapen, el are indicatii foarte clare in tratarea liniilor si ridurilor fine din jurul ochilor sau de pe fata, micsorarea porilor dilatati, reducerea si atenuarea cicatricilor post traumatice, post acneice sau post varicela, tonofierea dermului si hidratarea lui. Practic, cu ajutorul acestui dispozitiv se stimuleaza regenerarea dermului prin producerea de colagen si elastina ca urmare a microtraumatismelor produse de acele dispozitivului.