Publicatia CE SE INTAMPLA DOCTORE? informeaza: Crezi ca ai sperma de calitate? Afla raspunsul cu ajutorul unei aplicatii pe smartphone!
Barbatii care nu doresc sa mearga la o clinica pentru a face un test al calitatii spermei vor avea in curand la dispozitie un dispozitiv care le permite sa faca acest lucru acasa. YO Sperm Test, dezvoltat de Medical Electronic Systems, este un gadget care dispune de un mic microscop. Dispozitivul se ataseaza la smartphone, iar prin intermediul aplicatiei dedicate afiseaza rezultatele, scrie GO4IT. Metoda a fost deja acceptata de Food and Drug Administration (FDA) din SUA, iar testul este precis in 97% din cazuri. Rata de succes este comparabila cu cea din clinicile specializate.
Utilizatorii pot crea chiar un clip video cu spermatozoizii care se misca in lichidul seminal. Medical Electronic Systems este o companie cu traditie in domeniu si furnizeaza aparate pentru testarea spermei in clinicile specializate. YO Sperm Test va fi disponibil incepand cu 1 ianuarie 2017 la pretul de 50 de dolari (va include doua teste). Dispozitivul poate fi deja precomandat pe site-ul producatorului.

(Sursa: csid.ro)