www.libertatea.ro informeaza: Andrei Versace este in doliu, dupa ce bunul sau prieten, Ghiata Daniel, a facut infarct si murit. Daniel era baiatul omului de afaceri Marian Ghiata, care a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru contrabanda in dosarul Tigareta II.
Ghiata Daniel, fiul omului de afaceri Marian Ghiata, a incetat din viata, joi noapte, in urma unui infarct. Cunoscut in cercul monden pentru prieteniile cu Andrei Versace si nu numai, dar si pentru problemele cu legea pe care le are familia lui, Daniel a aparut de nenumarate ori in presa, iar cazul tatalui sau, urmarit de Interpol si condamnat la 6 ani de inchisoare in dosarul Tigareta II, a tinut primele pagini ale ziarelor la vremea respectiva.
Odihneste-te in pace prieten drag. Ai plecat azi dintre noi, dar in gandul si in inima mea vei ramane mereu viu. Fie ca Dumnezeu sa te aseze de-a dreapta lui pentru a putea veghea de sus asupra familiei si pentru a le da putere de a trece peste aceasta durere. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, fratele meu Ghiata Daniel, a scris Andrei Versace pe o retea de socializare.