In fiecare vineri, la locul de joaca Gymboland din Mega Mall, pe langa activitatile cu care deja te-ai obisnuit, Asociatia Lume Buna sustine ateliere creative pentru copii. Parteneriatul dintre Gymboland si Asociatia Lume Buna contribuie atat la bucuria micutilor prezenti vineri de vineri, cat si la sustinerea proiectelor la nivel rural pe care Asociatia le deruleaza. In acest spirit, pentru ca are ca principal scop crearea unui univers vesel pentru copii, unde zambetul este cel mai important accesoriu si copilaria este traita intens, Gymboland sustine si educatia copiilor din zonele rurale prin sprijinirea acestei initiative: Calatorie educativa in lumea satului, proiect desfasurat de Lume Buna.
Cand intri intr-un sat, adevarul il afli de la copii, spune un vechi proverb. Atunci, impreuna, sa-i ajutam pe acesti copii sa ne spuna un adevar frumos, sa aiba inca un motiv sa zambeasca si sa spere la un viitor mai bun.
O lume mai buna incepe cu noi! Fii complice, alaturi de Gymboland si Asociatia Lume Buna, si sustine zambetul unui copil de la sat!