b365.ro informeaza: Monumentul ostasului necunoscut din Parcul Carol va fi reabilitat
Zona de protectie a Monumentului ostasului necunoscut din Parcul Carol din Capitala va fi reabilitata si adusa la starea initiala, a anuntat, joi, primarul general Gabriela Firea.
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, s-a intalnit, joi, cu ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, la sediul PMB, printre temele abordate numarandu-se proiectul complexului social multifunctional pentru pensionari si pentru veteranii de razboi si cadrele militare in rezerva din Sectorul 4, precum si transferarea unei suprafete de teren de 56 de metri patrati aflat pe bulevardul Timisoara, pe care este amplasat Monumentul Eroilor cazuti in teatrele de operatii si pe teritoriul Romaniei, din administrarea Municipiului Bucuresti in administrarea MApN, astfel incat ministerul sa poata executa lucrari de amenajare a monumentului.
- Voi promova aceste initiative in sedinta de Consiliu General din luna octombrie si va asigur de intreaga disponibilitate a autoritatii locale in ceea ce priveste realizarea acestor proiecte, a spus primarul general.
In ceea ce priveste Monumentul ostasului necunoscut din Parcul Carol, Firea a spus ca va solicita ALPAB sa faca toate lucrarile necesare de reabilitare in zona de protectie a monumentului, astfel incat aceasta sa fie adusa la starea initiala. Firea a dispus si infiintarea unui grup de lucru in Primaria Capitalei, care sa elaboreze documentatiile necesare, astfel incat aceste initiative sa poata fi supuse votului consilierilor generali.
Sursa: b365.ro