Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa ii invita pe cei mici la Studiul reptilelor, un modul al Scolii de Vara care se desfasoara in perioada 5 - 9 septembrie in Sala Atelier a Muzeului.
Modulul isi propune sa ne aduca mai aproape de natura care ne inconjoara, chiar si de animale mai putin iubite si inconjurate de numeroase prejudecati cum sunt serpii si vom vedea ca si aceste animale au nevoie de ajutorul nostru pentru a supravietui.
Reptilele sunt primul grup de vertebrate care au colonizat cu adevarat uscatul in urma cu mai bine de 300 de milioane de ani, devenind complet independente de mediul acvatic. Desi aceste animale reprezinta in prezent doar o fractiune din diversitatea faunistica a Terrei, oamenii le-au privit intotdeauna cu fascinatie si, uneori, cu frica, considerandu-le personificarea raului.
Cursul care se desfasoara zilnic intre orele 10:15 si 12:30 se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 9 si 14 ani, iar taxa de participare este de 150 lei/ persoana sau 250 lei/ 2 frati.
Inscrierea participantilor se poate face pe adresa de e-mail: [email protected]. Detalii pe www.antipa.ro.