BERBEC
E luna de relaxare si distractii si ceva mai dificila pentru cei singuri. Vin si succese si aprecieri, dar trebuie sa fie atenti la excesele financiare.

TAUR
Va fi pus un pic la incercare. Partenerul de viata vrea mai mult devotament, mai multa afectiune. E pus la probe si nu trebuie sa fie scortos. Vor aparea multe probleme si multe indoieli.

GEMENI
August este o luna de bilant intim pentru Gemeni. Energiile sale sunt la cote maxime si va cauta sa se autodepaseasca cu calm in tot ceea ce face. Pot aparea tradari ale prietenilor.

RAC
Apar niste sponsori interesanti. Va petrece o luna buna prin tot ce inseamna concediu si lucruri bune. Castigurile banesti sunt mai mari decat in alte luni.

LEU
E o luna fara limite. Energiile sunt la cote maxime. Are parte de o multime de oportunitati reale, insa trebuie sa nu exagereze cu traiul bun. Grija la sanatate!

FECIOARA
E ultima luna super-benefica. Apar, din neatentie si din nefericire, mici accidente care creeaza o stare de disconfort o zi, doua. E luna cu cea mai benefica incarcatura.

BALANTA
O luna excelenta se anunta pentru Balanta. Creste vizionarismul Balantelor. Pronia cereasca ofera lucruri bune, deci in august nu e bine sa incerci sa minti o Balanta.

SCORPION
Scapa de problemele profesionale si emotionale. E o luna fantastic de buna pentru cariera si isi poate infrunta fricile pe care le-a avut, temerile. Cucereste usor in dragoste si apar multe motivatii.

SAGETATOR
Incepe sa se maturizeze interior. Va trebui sa remedieze toate greselile facute pana acum. Planurile care sunt facute trebuie facute cu discernamant.

CAPRICORN
Peste Capricorn, august vine cu multe schimbari, inclusiv in Casa Prieteniei si la locul de munca. Totusi, isi va gasi linistea in multe activitati. Aprecierile si banii vin undeva dupa 21 august.

VARSATOR
Va fi o luna de distractie, de cheltuieli mari. Trebuie sa isi faca niste rezerve, sa nu cheltuie toti banii pe care ii castiga.

PESTI
La serviciu va trebui sa ceara mai mult ajutor pentru ca va deveni aerian. E bine sa nu lase lucrurile neterminate si sa lasa impulsivitatea la o parte!

Sursa: Revista TEO