Pentru cei care nu sunt familiarizați cu termenul, Shibari este arta bondage-ului japonez. Originar din Japonia secolului al 17-lea, a fost initial folosit pentru a restricționa prizonierii. Legaturile cu care erau imobilizati acestia erau facute rapid si cu exactitate.
In Evul Mediu, Shibari a devenit o parte a jocurilor erotice, iar in anii `70 a castigat o imensa popularitate in Japonia, propagandu-se apoi in intreaga lume.
NAVI este primul artist care va pune in scena un astfel de moment Shibari in cadrul noului sau show. Va fi acompaniata pe scena de un rigger (artist al sforilor) si va canta live in timp ce este suspendata in franghii. Combinatia de muzica live si Shibari este fara precedent si NAVI va profita din plin de aceasta modalitate inedita pentru a exprima libertatea si senzualitatea care ii definesc muzica.
NAVI trece astfel la o noua etapa din cariera: revine in lumina reflectoarelor cu piese noi, intr-un stil indie-pop, mai matur si intunecat, cu o noua viziune si cu un album conceptual.
Picture Perfect, inclus pe acest album a fost numit de presa cel mai socant videoclip pop filmat vreodata. Clipul este, de fapt, un scurt-metraj regizat de NMC, condimentat cu scene BDSM si Shibari (bondage japonez). Picture Perfect a fost interzis de televiziunile romanesti si a atras dupa sine un val de controverse.
In 2015 au fost lansate piesele The Burning Process” si Eyes Wide Shut”, care s-au bucurat de aprecierea fanilor si a presei de specialitate.
Albumul The Beauty Diaries va fi lansat in aceasta toamna si va fi produs de NMC Productions.
NAVI - Music & Shibari Show https://www.youtube.com/watch?v=NKKnkeQTDIY