Recent, intr-o atmosfera speciala, la Beauty Distrit Stejarii, am evadat intr-o calatorie a relaxarii si a starii de bine!
Alaturi de beauty editori, bloggeri si clienti importanti am descoperit noua colectie CND Botanical SPA, ce ofera un nou tip de tratamente cu beneficii si rezultate frumoase, vizibile imediat!
Astfel, ca sa completeze serviciile de mani-pedi Shellac si Vinylux, CND a creat o noua colectie SPA ce contine 3 arome: GARDENIA WOODS, BRIGHT CITRON si CUCUMBER HEEL THERAPY.
Fiecare gama este compusa dintr-un soak, un scrub, masca si lotiune, pentru un tratament specializat in 4 pasi.
CND SPA ofera o exprienta senzoriala extrem de relaxanta iar fiecare gama poate fi customizata in functie de nevoile specifice; aromele delicioase intregesc experienta si confera o stare de bine unica, dar si ingrijire in profunzime.

Pentru revitalizare alege BRIGHT CITRON

Confera stralucire pielii si imbunatateste aspectul acesteia, refacand nivelul de hidratare datorita unui amestec de miere cu lime si grapefruit, in timp ce aroma de ambra revigoreaza simturile.

Bright Citron Soak

Sarea de mare energizanta curata impuritatile si reface nivelul de hidratare, lasand pielea catifelata si stralucitoare.

Bright Citron Masque

Masca hranitoare ce reface structura pielii si sigileaza apa in epiderma pentru o piele supla si stralucitoare.

Bright Citron Scrub

Scrub cremos si delicat ce indeparteaza imperfectiunile si conserva hidratarea.

Bright Citron Lotion

Ca un val usor de hidratare, confera si restabileste nivelul de hidratare in piele; pilea se simte si arata catifeata, avand o aroma delicata de citrice.

Pentru rasfat si relaxare alege GARDENIA WOODS

Contine un ametesc botanic de musetel calmant si lemn de santal purifiant. Aceasta formula matasoasa promite sa lase pielea moale si catifelata, in timp ce aromele delicate de iasomie si gardenie te transpun intr-o gradina parfumata.


CUCUMBER HEEL THERAPY

O calatorie in cautarea catifelarii. Un rasfat sublim pentru o pedichiura spa!
Daca ai nevoie de un tratament intensiv pentru picioare si calcaie Cucumber Heel Therapy este alegerea perfecta.
Avand proprietati speciale impotriva callusului, vei experimenta un tratament unic ce catifeleaza si netezeste pielea picioarelor, datorita Alpha Hydroxy Acizilor ce se regasesc in formula.

Cucumber Heel Therapy Intensive Treatment

Lotiune terapeutica ce contine un complex botanic de agenti hidratanti ce ajuta la refacerea pielii crapate sau uscate (callus).

Cucumber Heel Therapy Callus Smoother

Un serum cu actiune speciala ce contine alpha-hydroxy acids ce dizolva callusul in doar cateva minute.
Nu conteaza ce aroma alegi, sigur o sa te indragostesti de noua experienta spa!