Situat in Mamaia Nord, la 150 de metri de plaja, Phoenicia Holiday Resort (http://phoeniciaholiday.ro) asigura peste 1.200 de locuri de cazare in nu mai putin de 420 de apartamente mobilate si utilate chiar si cu vesela.
Phoenicia Holiday Resort a fost gandit special pentru familiile cu copii, care prefera garsonierele, apartamentele cu 2 sau cu 3 camere in locul traditionalelor incaperi de hotel. Mai mult, in acelasi complex de vacanta, care este cel mai mare de pe Litoralul Marii Negre, turistii au la dispozitie restaurante, baruri, o cafenea orientala, un beauty salon si un centru SPA.
Celor mici li s-a pregatit un loc de joaca cu trambuline, tobogane, casute din povesti si leagane, dar si un club ce cuprinde cinema, teatru, spatii pentru desen si pictura. Daca nu va surade ideea de a face baie in mare, pe plaja privata a complexului, Phoenicia Holiday Resort pune la dispozitie mai multe piscine exterioare si jocuri in apa, care ocupa un perimetru de 10.000 de metri patrati. Pentru zilele mai racoroase, turistii se pot destinde la piscina acoperita si incalzita. In aceste zile nu e cazul, timpul este perfect pentru plaja, cu temperaturi placute, in briza marii, care va fac sa uitati de canicula din restul tarii.