Recent, a avut loc inaugurarea oficiala a Yucca Welness Center care reprezinta pentru oricine paseste aici o calatorie inedita intr-o lume fascinanta. Un loc care ofera clientilor sai o gama variata de posibilitati si tehncii individualizate si de grup, pentru remodelare, rejuvenare si estetica corporala, armonizare psiho-fiziologica si dezvoltare spirituala a individului, avand la baza abordarea holistica a corpului uman si cele mai inalte standarde de profesionalism, atentie si igiena. Particularitatea si unicitatea acestui centru este ca Yucca a fost creat ca structura de economie sociala (SES), care angajeaza persoane din grupuri defavorizate: femei in situatii de risc, persoane provenind din sistemul de protectia copilului, iar 90% din profit este reinvestit in activitati sociale. Persoanele din categoriile vulnerabile, care lucreaza la noi, au fost instruite in domeniul de activitate vizat, li s-au oferit traininguri de dezvoltare personala si profesionala, li s-a permis sa se integreze si sa fie de mare eficienta in colectivitatea de specialisti.
In cadrul evenimentului de lansare a Yucca Welness Center, a avut loc si prezentarea noii tehnologii Electronic Stem Generator, viitorul in tratamentele de regenerare celulara si intretinere a pielii. Rezultatul a mai bine de 10 ani de cercetare, Electronic Stem Generator are la baza o tehnica de stimulare si proliferare a celulelor progenitoare, respectiv celulelor stem adulte, cu rezultate spectaculoase in domeniul cosmeticii si esteticii faciale.
Inventatorul, medicul roman Dr. Bogdan Vladila, a vorbit despre tehnica acestui aparat, care a obtinut in 2014 medalia de aur in cadrul Concursului International de la Bruxelles dedicat inventicii - Eureka, precum si medalia de aur la sectiunea Cosmetica, in cadrul Salonului de Inventii de la Geneva.
Denumirea Yucca a fost aleasa pentru ca aceasta planta retransmite conceptul holistic al centrului, fiind un simbol al frumusetii, sanatatii si armoniei.
Centrul are mai multe arii de interventie:
- Nutritie - Yucca lounge bar
- Sectia de infrumusetare: coafor, frizerie, manichiura, pedichiura - clasica, semipermanenta si make-up.
Estetica faciala si ingrijire a tenului: tratamente clasice, traditionale si cu aparatura performanta - oxigen hiperbaric, microdermoabraziune, mezoterapie virtuala, biostimulare, terapie LED, electrostimulare faciala liftexpress, micropen.
- Sectia de remodelare si intretinere corporala prin sisteme de inalta tehnologie: masaj endermologic, cavitatie, microdermobraziune corporala, radiofrecventa, electrostimulare, presoterapie. Prima sedinta de remodelare corporala include diagnosticare si se lucreaza cu un aparat performant pe piata la ora actuala, Sculptor Body Health.
- Sectia de remodelare corporala si armonizare psihosomatica prin metode clasice si terapii complementare: masaje somatice, terapeutice si exotice, terapii cu pietre vulcanice, bambus, reflexoterapie, masaj pe patul cu pietre de jad si turmalina, impachetari la tunel si termocuverta.
- sectia de activitati fizice in grup si individuale: fitness, terapie fetono, pilates, stretching, precum si terapii holistice: yoga, reiki.
Iuliana Marciuc, Monica Iagar, Anca Turcasiu, Catinca Roman, Alina Laufer, Cristina Siscanu, Adina Buzatu, Adina Halas au fost doar cateva dintre vedetele prezente la eveniment.