Pentru luna iunie, perioada din an in care copilaria este intens celebrata, Cameleonia a pregatit o serie de decoratiuni menite sa pastreze cele mai importante momente din viata copiilor.
Amintirea zilei de nastere a copilului poate fi imortalizata acum pe o placa de faianta, inramata de tip tablou pentru a putea fi agatata pe perete chiar in camera bebelusului. Toate informatiile relevante despre bebelus precum inaltime, greutate, ora nasterii, numele si, bineinteles, data nasterii pot fi acum pastrate intr-un obiect home&deco perfect pentru camera copilului. Pentru realizarea picturii pe placa de faianta, artizanii din Spania folosesc tehnica "cuerda seca", ce confera acesteia relief.
Prin faianta pictata manual de catre maestri artizani din Spania, care folosesc tehnici vechi de peste 500 de ani, cu o valoare decorativa inegalabila, la Cameleonia gasesti idei de cadouri unice in Romania, adresate celor care apreciaza si respecta frumosul in forma oferita de mainile artizanului. Unicitatea, design-ul, stilul si calitatea se contopesc intr-un cadou unic, personalizat, realizat manual, care poarta semnatura atelierului din Spania care l-a realizat.