www.evz.ro informeaza: Un amanunt uluitor, scapat din vedere de aproape toata lumea, apare pe pagina de Facebook a Ulianei Ochinciuc, femeia alaturi de care Dan Condrea si-a petrecut ultimii ani de viata: Uliana si Condrea s-au casatorit pe 22 mai 2012.
In 22 mai 2016, ziua in care patronul de la Hexi Pharma intra cu masina intr-un copac de pe soseaua Buftea-Corbeanca si murea pe loc, se implineau practic patru ani de la nunta lor din Republica Moldova, eveniment discret, intim, la care a participat doar familia miresei din raionul Ungheni.
Enigmele mortii lui Dan Condrea si posibile raspunsuri.
Surse judiciare: persoana desfigurata aflata in OPEL nu a consumat alcool sau alte substante interzise. MARTOR: Omul care a murit cred ca era urmarit de cei care se aflau in masina din spate.
In seara zilei in care ar fi trebuit sa aniverseze patru ani de casnicie cu tatal baietelului sau David, Uliana Ochinciuc (Condrea), medic oftalmolog in varsta de 32 de ani din Republica Moldova, era chemata sa recunoasca cadavrul desfigurat al sotului sau Dan Condrea. Se spune ca, in seara respectiva, l-ar fi identificat dupa haine si cateva alunite. Luni dimineata a mers la IML si l-a mai identificat inca o data pe barbatul care, cel putin din punct de vedere financiar, ii schimbase radical viata.