In aceasta luna, PROFI ajunge sa numere 400 de magazine, iar pe esplanada Palatulului Culturii din Iasi se fac pregatiri intense pentru a sarbatori sambata si duminica (14-15 mai) aceasta reusita.
Este deja tradiție ca reteaua sa marcheze momentele cand se implineste cu inca 100 de magazine. Inaugurarea magazinului PROFI 200 a fost celebrata la Bucuresti, in 2013, prin construirea primului magazin din gheata din lume, eveniment a carui faima a depasit cu mult granitele tarii. Anul trecut, aparitia magazinului 300 a fost marcata la Timisoara prin ridicarea Orasului PROFI, loc unde timp de doua zile mii de localnici, de la copii de gradinita si pana la pensionari, au participat la evenimente deosebite, create anume pentru ei.
- De aceasta data am ales Iasiul pentru a ne onora clientii si partenerii printr-o sarbatoare, sa ne bucuram impreuna cu ei de apropiata inaugurare a magazinului PROFI cu numarul 400, a declarat Daniel Cirstea, Directorul General PROFI Rom Food. Si pentru ca Orasul PROFI este o formula de mare succes, am hotarat sa le oferim si locuitorilor din nordul Moldovei posibilitatea sa traiasca o astfel de experienta.
Ca orice localitate care se respecta, Orasul PROFI are scoala, primarie, han, posta, punct medical si, nu in ultimul rand, o scena.
Copiii vor fi in largul lor la scoala PROFI caci acolo exista un colt pentru face painting, cabina pentru fotografii la minut prelucrate digital cu teme Profi, ateliere de creatie, chimie, fizica si percutie, o biblioteca Profi precum si fel de fel de jocuri cu personaje de poveste, coordonate de un maestru de ceremonii.
Adultii au si ei parte de surprize placute: la primaria PROFI ei vor primi buletine de cetatean al Orasului PROFI si, daca doresc, chiar se pot casatori pentru o zi in ceremonii oficiate de mascota PROFI care are rolul de Primar al Orasului PROFI.
Desigur, de acolo vor putea pleca spre hanul PROFI, unde comercianti locali ii asteapta cu placinte, sarmale, mamaliguta, fasole cu ciolan, mici, carnaciori si, normal, bere la halba. Iar daca vizitatorilor le-a placut foarte mult ce au vazut si vor sa le scrie celor dragi ca sa le povesteasca ce si cum, se pot duce la posta PROFI, unde gasesc vederi speciale pe care apoi le pot depune la cutia postala PROFI, pentru a fi expediate.
Gimnastica aerobica cu CSG Gimnis Iasi, Ansamblul Folcloric Catalina, dansuri si cantece cu Doina Carpatilor, Nina Cuciuc si Stefan Deaconita, iar apoi trupa The Iron Cross se vor produce inainte ca aparitia pe scena a lui Smiley sa incununeze prima zi a festivitatilor, in timp ce in a doua zi la toate acestea se va adauga trupa Inside, urmata apoteotic de Loredana.
Daca toate acestea se vor dovedi prea puternice pentru unii, ei se pot adresa punctului de prim ajutor PROFI, ca sa-si masoare glicemia sau tensiunea arteriala sau sa discute cu echipajul medical aflat la fata locului.
Cu peste 9500 de angajati care lucreaza in 188 de localitati din toate judetele, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica si totodata unul dintre cei mai mari angajatori din Romania.