Hofigal este prezenta cu un stand cu suplimente alimentare, carti si produse cosmetice pe baza de plante, in cadrul Nutraceutica ce se desfasoara in acest week-end (pana sambata inclusiv, la orele 16.00), in Pavilionul C 4 de la Romexpo.
Ii puteti gasi si pe site-ul www.hofigal.ro si pe facebook/produsehofigal.
Sloganul firmei Hofigal este: Natura are solutii la toate, cerceteaza si aplica legile ei - Prof. dr. inginer chimist Stefan Manea.

Dr. Farm. Chim. Anca Daniela Raiciu, Director Marketing si Vicepresedinte al Societatii Romane a Chimistilor Cosmetologi, ne-a dat cateva detalii despre participarea Hofigal la acest Salon International de Suplimente Alimentare si Nutritie.

- Cum vi se pare targul Nutraceutica?
- Targul Nutraceutica se afla la prima editie si cred ca ar fi putut fi mult mai bine pozitionati daca ar fi fost prezenti si alti actori din piata suplimentelor alimentare. Mi-as fi dorit ca reprezentanti ai Ministerului Agriculturii sa fi venit la deschidere si sa fi explicat care este situatia plantelor medicinale si aromatice in Romania si cum ne confruntam noi ca producatori romani cu asemenea tipuri de provocari legislative. La momentul acesta exista inca o lista a plantelor medicinale si aromatice permise si interzise, dar care nu afla in vigoare si ne dorim ca autoritatile sa faca acest lucru. In alta ordine de idei, sigur ca pentru prima editie este o initiativa corecta si care, probabil, va continua sa creasca in imagine daca va continua sa creasca in imagine daca se vor implica mai multi specialisti din domeniu.
- Cu cate produse a venit Hofigal la Nutraceutica?
- Am venit cu oferta noastra de peste 50 de produse care sunt utilizate in postul Pastelui, in perioada de dupa postul Pastelui si sigur ca vreau sa demonstram ca pentru a fi un om sanatos se poate face si cu ajutorul suplimentelor alimentare.