Cristina Maier este o tanara frumoasa si ambitioasa, indragostita de calatorii. Ea are un blog intitulat: De pe Tocuri cu rucsacu-n spate. De fapt, pe Cristina am descoperit-o pe Facebook. Repere: Owner la cristinamaier.ro. A studiat la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, Snspa Bucuresti. Traieste in Bucuresti. In afara de calatorii, Cristina Maier are pasiunea si darul povestitului, adica ii place sa povesteasca (nu degeaba a studiat Comunicare la Snspa). Este o incantare sa o citesti. Pentru inceput: Povesti de Calatorie cu Stil by Cristina Maier.
Despre mine
- Buna, eu sunt Cristina! Am un blog, unde scriu despre.
- Da, te stiu! Esti tipa aia care s-a plimbat asta-vara prin Zakynthos! Da, Grecia, Meteora, locuri interesante, costume de baie colorate, aer insular, tocuri, sapca ta alba, stim, stim! In plus, impresiile, parerile si sfaturile tale, m-au facut sa aleg, fara sa stau pe ganduri, destinatia de vacanta! Datorita tie, vara asta am fost pe insula Zakynthos!
Asta a fost unul dintre cele mai frumoase mesaje pe care le-am primit, in timp ce proiectul #CrisInGreece era la ultimele episoade. Si-i multumesc vinovatului, pentru impuls. Datorita acestor cuvinte - si a altor mesaje venite pe parcurs - am decis ca trebuie sa duc povestea mai departe. Atat pentru mine, cat si pentru voi, cititorii mei calatori!
Totul a inceput pe la jumatatea lui 2015, cand, dupa luni de munca, stres si neliniste, am decis sa privesc mai mult spre mine. Am ales sa ma ridic de pe scaunul de la birou, sa privesc mai departe de cei patru pereti si mai aproape de sufletul meu! Nu am renuntat la job (de undeva trebuia sa strang bani) si nici nu mi-am vandut nimic (nici n-aveam ce). Doar am ales sa muncesc mai mult pentru visul meu, si mai putin pentru al altora! Am ales sa calatoresc cat mai mult. Chiar daca asta insemna sa renunt la alte lucruri si chiar sa iau biroul dupa mine! Singurele lucruri la care am renuntat, si de care sunt mandra, au fost poftele si capriciile materiale. Iar asta dupa ce, la fiecare sfarsit de luna, ma trezeam cu portofelul gol si cu un morman de obiecte inutile in casa!

Travel Is My Life And The World Is My Home!

De cand m-am urcat pe tocuri si mi-am luat rucsacu-n spate, proiectul #CrisJourneys a adunat multe amintiri frumoase si experiente interesante. In fiecare dintre calatoriile mele - atat in Europa, cat si in tara - am cautat sa pasesc si dincolo de clisee. Iar in felul asta, am revazut locuri si obiective imbracate (inca) in mister! Peste tot pe unde am umblat, am cautat sa descopar acele locuri care sa-mi spuna ceva. Si asta, pentru a putea livra povesti de care sa te lipesti, povesti care sa te inspire sa calatoresti!
Fiecare aventura m-a facut sa savurez cu mai multa pofta, intelesul acestui citat:
Cele mai frumoase lucruri in viata, nu sunt lucruri, ci experiente! Acum, la 6 luni de cand m-am cocotat pe tocuri si mi-am pus rucsacu-n spate, pot spune da, imi traiesc visul! Calatoresc, muncesc, ma mai enervez, planuiesc, continui sa visez, economisesc, zambesc si nu ma opresc! Iar asta-i doar inceputul! Mai sunt multe povesti inca nespuse si locuri noi, care merita explorate! Ce zici, vii cu mine? Fa-ti bagajul si hai sa incepem de-aici:De Pe Tocuri Cu Rucsacu-n Spate