Diferentele de varsta intre parteneri nu mai sunt o problema, cu atat mai putin la Hollywood. Multe relatii dintre femei mai in varsta si barbati cu multi ani mai tineri pot fi un exemplu de longevitate.

Demi Moore - Ashton Kutcher

Chiar daca s-au despartit recent, casnicia controversatata a lui Demi Moore si Ashton Kutcher a durat 6 ani, mult peste alte relatii de la Hollywood. In tot acest timp, frumuselul din Playboy de LA nu a ascultat barfele despre Demi.
De altfel, Demi arata senzational la cei 50 de ani pe care ii are. Diferenta de varsta dintre cei doi este de 16 ani.
Ashton Kutcher a fost deja vazut cu actrita Mila Kunis.


Susan Sarandon - Tim Robbins

Desi s-au despartit in 2009, Susan Sarandon, 65 de ani si Tim Robbins, 53 de ani au reprezentat unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Cei doi actori premiati la Oscar au fost impreuna 23 de ani si au doi baieti din relatia pe care nu au oficializat-o niciodata.


Kut Russell si Goldie Hawn

Kurt Russell, 61 ani, si Goldie Hawn, 66 ani au reusit performanta de a ramane impreuna timp de 29 de ani. Cei doi actori au un copil impreuna si sunt la fel de fericiti.


Sharon Stone - Martin Mica


Sharon Stone este nedespartita de iubitul ei, manechinul Martin Mica, cu 27 de ani mai tanar. Actrita a venit cu el in Romania, unde filmeaza pentru What about love.

Si vedetele mai tinere ale Hollywood-ului sunt lipsite de prejudecati si se casatoresc fara a tine cont de varsta.

Cel mai recent exemplu este cuplul Sienna Miller, in varsta de 31 de ani si Tom Sturridge, in varsta de 27 de ani, proaspeti parinti.

Sienna Miller

Alyssa Milano, in varsta de 39 de ani, s-a casatorit pentru a doua oara in 2009, dupa un mariaj esuat care a durat numai 11 luni, cu David Bugliari, un agent publicitar in varsta 33 de ani.


Hale Berry

Si Halle Berry a avut o relatie de 5 ani cu un barbat mai tanar decat ea cu 9 ani, Gabriel Aubry.

Eva Longoria

Dupa ce a divortat de Tony Parker, Eva Longoria si-a gasit alinarea in bratele unui barbat cu 11 ani mai tanar, Eduardo Cruz, fratele lui Penelope Cruz, iar Shakira este deja de anul trecut cu fotbalistul Barcelonei, Gerard Pique, cu 10 ani mai tanar.
Diferente mici de varsta sunt si intre Victoria si David Backham, Uma Thurman si Ethan Hawke sau Monica Bellucci si Vincent Cassel.