Radio Romania Cultural si Hotel Cismigiu din Bucuresti va ofera un week-end cultural in Capitala.
In perioada 1 martie - 31 august, inemisiunea Orasul Vorbeste (10:05 - 12:00) de la Radio Romania Cultural, va fi organizat concursul Weekend cultural in Capitala, in parteneriat cu Hotel Cismigiu. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si va beneficia de un weekend pentru doua persoane in Bucuresti.
O data la doua saptamani Radio Romania Cultural va oferi cate un weekend cultural in Bucuresti (pentru doua persoane) care va consta in doua nopti de cazare (o camera pentru doua persoane, in zilele de vineri si sambata), cu mic dejun, la Hotel Cismigiu, plus bilete la spectacolele institutiilor culturale partenere.
Daca sunteti din oricare alt oras din tara, in afara de Bucuresti, raspundeti corect la o intrebare despre orasul Bucuresti si puteti castiga un weekend cultural in Capitaa. Ascultatorii pot trimite raspunsul pe adresa de e-mail [email protected].
In saptamana de concurs, in fiecare zi, de luni pana vineri, realizatoarea emisiunii, Ioana Baldea Constantinescu, va formula o intrebare legata de orasul Bucuresti (aceeasi intrebare), iar ascultatorii pot trimite raspunsul pe adresa [email protected] pana vineri, la ora 12:00. Castigatorul va fi anuntat in ziua de luni a saptamanii urmatoare si va beneficia de premiu la sfarsitul saptamanii respective.
Hotel Cismigiu este unul dintre hotelurile cu istorie ale Capitalei, construit in 1912. La Hotel Cismigiu, pe vremuri Palace, a locuit pentru un timp marele poet Ion Barbu, impreuna cu sotia sa, Gerda Barbilian. La parterul hotelului se afla celebra Berarie Gambrinus, editura Humanitas si Institutul Cervantes.
Oratul vorbeste este o emisiune de cultura urbana, care isi propune sa aduca in FM viata creativa, nevralgiile sociale, evenimentele cu substanta, dar si spiritual ludic al Bucurestiului intr-un spatiu sonor prietenos si inovativ.
Radio Romania Cultural doreste ca prin acest concurs sa dea posibilitatea ascultatorilor din tara sa se bucure de un weekend cultural in Bucuresti. Pe langa oferta hoteliera, premiul mai include si bilete la spectacole, in functie de disponibilitatea institutiilor partenere RRC.
Regulamentul concursului si programul Radio Romania Cultural pot fi gasite pe www.radioromaniacultural.ro.