ww.evz.ro informeaza: Un reputat savant britanic, director al Institutului european de cercetare pentru terapia celulara, a fost gasit atarnand, fara suflare, de creanga unui copac intr-un ciudat costum din cauciuc. Echipa care investigheaza cauzele mortii cercetatorului de 52 de ani spune ca strania ținuta era cel mai probabil un fetis sexual.
Unul dintre oamenii de stiinta de top ai Marii Britanii, profesorul Alan Clarke, cercetator principal la Universitatea din Cardiff, a fost descoperit de sotie si vecini spanzurat in padurea in care iesise la plimbare cu cainele. Trupul profesorului era indesat intr-un costum cauciucat iar chipul ii era acoperit de o cagula, perforata in zona ochilor si a nasului.
”Pe masura ca ne afundam in padure auzeam un latrat de caine si ni se parea ca seamana cu cel al lui Tess, cainele familiei. Am gasit mai intai cainele, pe malul unui rau iar mai tarziu, cand deja se innoptase, am zarit si o silueta ingenunchiata, cu capul aplecat in piept. Purta un costum negru cu albastru”, a povestit vecinul Steven Rogers care a pornit in cautarea renumitului profesor la rugamintea soției acestuia.
Anchetatorii sunt de parere ca este vorba despre o moarte accidentala, produsa cel mai probabil in timpul unui bizar joc erotic de autosatisfacere pe parcursul caruia profesorul a pierdut controlul si s-a spanzurat. Tot din cercetari a rezultat ca Alan Clarke si-a achiziționat respectiva costumatie la scurt timp dupa ce sotia sa fusese diagnosticata cu cancer.