www.dreamgeek.ro informeaza: Interpretarea viselor in care apare un aparat foto. Atunci cand visezi un aparat foto care este mai de moda veche inseamna ca vei afla unele stiri despre neamuri care iti provoaca melancolie, te gandesti la trecut dintr-o data si la amintiri, totul dandu-ti o stare de deruta, insa si de drag fata de apropiati, devii nostalgic.
Daca visezi un aparat foto foarte modern inseamna ca vrei sa arati ceea ce nu esti in fata unor oameni, vrei sa creezi o impresie buna si te faci placut de unii oameni.
Unii talmacitori de vise sunt de parere ca aparatul foto reprezinta strict dorinta de a trai in trecut, de a se hrani cu amintiri a celui care viseaza, ceea ce nu este tocmai bine deoarece trebuie sa traim prezentul si implicit sa facem planuri si pentru viitor. In alta ordine de idei, aparatul foto din vis reprezinta faptul ca vor urma o serie de schimbari foarte utile si armonioase in viata ta, care iti vor face mult bine. Pe de alta parte daca visezi ca folosesti un aparat foto inseamna ca vei reusi sa te intelegi foarte greu cu prietenii si in nici un caz nu vei da dovada de calm si de maturitate.
Aparatul foto din vis mai poate insemna si faptul ca incerci sa iti construiesti o imagine care sa fie placuta de toata lumea, ori ca nu prea stii sa profiti de viata, sa savurezi unele momente, nu stii sa iei unele lucruri ca atare, ai vrea sa ramai agatat in prezent si sa nu mai lasi timpul sa treaca.