BERBEC
Zilele acestea iti vei putea suplimenta veniturile. Dupa data de 19 ianuarie vei purta mai multe discutii pe plan profesional, care vor aduce multe surprize placute. Totusi, evita speculatiile pentru ca s-ar putea sa te arunci cu capul inainte… ca berbecul. Astrele sunt de partea ta, daca esti atent sa citesti semnele!

TAUR
La mijlocul saptamanii vei avea cateva probleme pe plan personal, dar acestea vor fi umbrite de bucurii la locul de munca. Ai sanse mari de avansare sau de o marire de salariu. Nu lasa probleme personale sa iti distraga atentia si concentreaza-te pe aspectele profesionale, caci astrele iti sustin acest segment al vietii tale!

GEMENI
Vei avea si probleme de sanatate si la locul de munca, din cauza ca te lasi distras foarte mult de ganduri negre. Astrele nu isi sunt deloc de partea ta si vei avea anumite pierderi banesti, pe care nu le vei recupera usor. Sfatul pentru tine in aceasta saptamana este sa iti mentii calmul si sa fii optimist. Se anunta si zile bune!

RAC
Astrele iti vor marca zona RELATIILOR in aceasta saptamana. Vei reusi sa te impaci cu cineva cu care ai avut probleme sau vei petrece mai mult timp in familie. Este posibil sa intri intr-o polemica la locul de munca, din cauza unor banuieli pe care ti le impune subconstientul, dar ai grija ca nu cumva acestea sa fie nefondate. Mai bine cerceteaza!

LEU
Ai foarte multa energie ce se va datora conjunctiei favorabile a astrelor, dar ai grija spre ce o directionezi. Cel mai bine ar fi sa incerci sa dar randament la locul de munca astfel incat sa reusesti sa iti impresionezi sefii cu aptitudinile tale. Vei vedea anumite schimbari si la personalitatea ta, in sensul ca vei deveni mai atent la anumtie detalii pe care nu le-ai observat pana acum.

FECIOARA
Fecioara va avea probleme de sanatate in aceasta saptamana. Pe fondul unor evenimente neasteptate si neplacute care o vor supune la stres, este posibil sa clacheze. Daca esti nascut sub acest semn, ai grija, caci este posibil sa iti pierzi increderea in tine. Alege-ti un prieten bun, caruia te poti confesa, caci te va ajuta mult!

BALANTA
Vei avea parte de conflicte, in aceasta saptamana. Nu pune la suflet si incearca sa te detasezi, caci aceasta perioada va trece, odata cu problemele ei. Vei avea un sentiment neplacut pe care nu il poti asocia cu nimic, ce se datoreaza unui instinct ce te avertizeaza ca este posibil sa se intample ceva rau. Stai linistit, daca tratezi lucrurile cu mult calm, totul va fi bine.

SCORPION
La inceputul saptamanii, Scorpionii se vor confrunta cu tot felul de probleme existentiale care ii vor face sa se contrazica … cu oricine este dispus sa stea la discutii. Vei avea o mare dorinta de socializare si vei reusi sa legi noi prietenii in aceasta saptamana. Ai mare grija la treburile casnice, caci este pericol de accidente!

SAGETATOR
Sagetatorul va avea probleme de sanatate in aceasta saptamana si nu se va simti deloc confortabil nici la locul de munca. Multe evenimente din ultima perioada isi pun acum amprenta si asupra starii fizice pe care o are nativul din aceasta zodie. Daca esti nascut sub semnul Sagetatorului ar fi bine sa ignori rautatile celor din jur care vor aparea un urmatoarea perioada si sa astepti mijlocul saptamanii cand vei simti influenta benefica a Soarelui.

CAPRICORN
Conjunctia astrelor isi va pune amprenta asupra Capricornilor, care vor avea destul de multe batai de cap in aceasta perioada. Ba vor munci mult, ba vor avea de organizat anumite apecte familiale, fie vor organiza o excursie sau o plecare scurta pentru weekend. Din fericire, Capricornii sunt cei mai fericiti atunci cand au ceva de facut, deci se poate spune ca se anunta o saptamana buna!

VARSATOR
Cu Soarele aflat in zodia lor, Varsatorii se vor simti inspirati sa faca orice le trece prin minte. Vor fi extrem de indrazneti si determinati si vor initia noi proiecte. Cine stie, poate cei singuri isi vor face curaj si isi vor marturisi dragostea celui/celei pe care o plac sau cei care au nemultumiri le vor spune cu voce tare! Orice este posibil in aceasta saptamana!

PESTI
Calcule si iar calcule! Cam asa va fi saptamana Pestilor, care se vor concentra foarte mult asupra aspectelor profesionale. Vor reusi sa isi impuna punctul de vedere in fata sefilor si poate vor obtine chiar o marire de slariu. Totusi, se vor ivi si cheltuieli neasteptate!

Sursa: teotrandafir.com