www.obiectiv.info informeaza: Mihaela Udrea, fost director in cadrul Ministerului Sanatatii, a fost condamnata de Tribunalul Bucuresti la cinci ani si patru luni inchisoare cu executare, pentru savarsirea a sase infractiuni de luare de mita.
Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel. Instanta a mai dispus confiscarea de la Mihaela Udrea a sumelor de 7.500 lei si 500 de euro si a unei creme Lancome”, primite ca mita.
Reamintim ca Mihaela Udrea a fost trimisa in judecata de DNA, fiind acuzata ca, in perioada 16 aprilie â€" 27 august 2015, a primit de la sase persoane in biroul sau din cadrul Ministerului Sanatatii sume de bani si produse cosmetice. Printre cei care au mituit-o pe Mihaela Udrea se afla si Liliana Sgircitu, sotia interlopului brailean Titu Sgircitu. Udrea a primit de doua ori mita de la Liliana Sgircitu, pe 6 si 27 august 2015, in legatura cu avizarea a trei puncte farmaceutice. Plicurile cu bani, care contineau 1.000 de lei si, respectiv, 2.000 de lei, i-au fost inmanate in biroul sau de la minister.