Detalii inedite despre Chef Patrizia Paglieri, un interviu spumos si plin de informatii nedezvaluite pana acum despre femeia si chef-ul Patrizia: de la gustul copilariei si cafeaua la fierbator, pana la obiceiurile si ritualurile de seara, dar si definitia dragostei in viziunea ei, poze in premiera cu familia, cum simte sarbatoarea Craciunului si de ce e machiata foarte puternic si cu ruj rosu, dar si ce ascunde in poseta sunt toate cuprinse in paginile noii carti Pe tocuri in bucatarie, toate acestea in cartea "Pe tocuri in Bucatarie", ansata de Burda Media.
Nascuta in America, de ani buni in Romania, Patrizia iubeste mancarea traditionala italieneasca. Noi am fost mereu o familie de oameni veseli, optimisti, pozitivi. Asta ne-a ajutat sa ne simtim bine oriunde, in orice situatie. Sa mergem inainte”. De aceea, pentru Patrizia gustul Romaniei este azi cel de casa, de familie. Si de prieteni. Este aici din 1993. Iar acum va aduce o carte de bucate diferita, in paginile careia o veti putea descoperi pe femeia Patrizia, puternica, pasionala, independenta.
In partea a doua a cartii, chef Patrizia Paglieri dezvaluie secrete si retete italienesti de paste, pizza rapida, paine, supe si creme, clatite, risotto, piept de rata, cotlete de miel si deserturi suave: mousse de ciocolata, panna cotta sau inghetata. Retete dulci si sarate, pentru pasionații de preparate fine si exclusiviste. Fiecare reteta contine si extra info Secret de Chef, iar fotografiile ilustreaza impecabil fiecare detaliu.
Cartea Pe tocuri in bucatarie este coordonata de Susana Pletea, Director Editorial Burda Romania, si poate fi achizitionata de la orice punct de difuzare a presei, la pretul de 29,99 lei.
Cu Patrizia Paglieri va veti intalni intr-o sesiune de autografe ce va va fi anuntata in curand.