In cadrul Congresului National de Ortopedie si Traumatologie ce se desfasoara la Palatul Parlamentului, printre expozanti se afla si Uniforma Medicala (www.uniforma-medicala.ro).
La standul acestora gasiti:
- halate medicale albe
- bluze medicale albe
- uniforme medicale Disney
- uniforme medicale Cherokee
- uniforme medicale Dickies
- uniforme medicale Heartsoul
- uniforme medicale Dr. Blue
- uniforme medicale unisex (la super oferta)
- uniforme medicale Barco
- uniforme medicale maternitate
- bandane medicale
- tricouri
- saboti medicali Suecos (difera pretul in functie de model, intre 150 RON - 170 RON)
- halate polar
- saboti Dr. Batz
- saboti medicali Bioprego
- saboti medicali Berkemann
- accesorii medicale
"La Congresul National de Ortopedie si Traumatologie avem reduceri la produsele noastre intre 5-10%. E prima noastra participare la un Congres. Medicii sunt interesati de uniformele medicale si de sabotii medicali, in speciali de cei Ultra Stepinz, care sunt o noutate in Romania!", ne-a spus Mariana Roman, care se ocupa de marketing la www.uniforma-medicala.ro.
Uniformele medicale cu print costa intre 100 - 110 RON, iar uniformele medicale uni costa 80 RON (de la masura XS pana la masura XXL).

Incaltamintea Ultra Stepinz, o noutate in Romania


Confectionata din fatete elastice si talpa din silicon incaltamintea Stepinz este foarte confortabili, comoda si lasa piciorul sa respire. Aspectul este unul foarte modern, iar materialul din care este confectionata este foarte usor. Pentru prima data in viata vei uita ca ai ceva in picioare. Se vor intinde cand picioarele sunt umflate si vor reveni la normal cand esti odihnit.