Destine ca-n filme este o emisiune despre oameni obisnuiti aflati in situatii neobisnuite, despre clipe, momente, intamplari care le-au schimbat viata, despre destinul pe care le-a fost dat sa-l traiasca.
- Am mers alaturi de echipa mea in cele mai inedite si neasteptate locuri din Bucuresti si din tara pentru a cunoaste astfel de oameni, pentru a aduce in fata publicului telespectator emotia, pasiunea, speranta, hotararea, bucuria, drama, deznadejdea. Si am incercat sa-i fac fac pe interlocutorii mei sa povesteasca despre acele clipe din viata care le-au schimbat destinul pentru totdeauna. Iata de ce am avut ideea aparitiei acestei carti, la care au contribuit membri ai echipei, colegi, colaboratori si prieteni adevarati, dar si protagonistii - personajele principale ale acestei povesti cu mai multe istorisiri. Veti afla crampeie din viața personajelor, le veti simti emotiile, trairile, va veți identifica, poate, cu momentele de cumpana care le-au schimbat destinul, cu lupta lor pentru onoare, supravietuire si - de ce nu? - pentru un destin mai bun, a spus Iuliana Marciuc la lansarea cartii sale, ce a avut loc la restaurantul Jaristea din Capitala.
Cartea este scrisa de jurnalista Oana Georgescu in colaborare cu Iuliana Marciuc si a aparut la Editura ALLFA.
Una dintre povestile de viata pe care o regasiti in aceasta cartea este si cea a tanarului Andrei, fiul autist, de 25 de ani, al actritei Manuela Harabor.