Insula Ilha de Queimada Grande, situata pe coasta statului brazilian Sao Paulo, este renumita pentru povestile ei infricosatoare care spun ca toti care s-au aventurat pe insula nu s-au mai intors vii din acel loc.
Insula Ilha de Queimada Grande este singurul loc de pe Pamant unde se afla cei mai veninosi serpi. Aflata pe coasta statului Sao Paulo, aceasta insula este renumita pentru faptul ca gazduieste o anumita specie exotica de serpi, care este una dintre cele mai veninoase specii de pe pamant si care exista doar pe aceasta insula - Bothrops insularis, scrie incomemagazine.ro.
Un pescar a fost gasit la cativa kilometri de aceasta insula mort in barca ce era plina cu sangele lui. Paznicul farului de pe insula, precum si familia lui, au fost ucisi intr-o invazie nocturna a serpilor in propria lor casa.
Pe insula de 430.000 de mp sunt, in medie, 5 serpi veninosi pe metru patrat. Un lucru este clar: de acolo nu poti scapa viu, astfel incat autoritatile din Sao Paulo au decis sa interzica total accesul turistilor pe acest teritoriu.