Recent, atmosfera de Hollywood a frumoasei cafenele Cinema Café, care se afla la parterul Plaza Romania, s-a imbinat perfect cu informatiile oferite in timpul conferintei "Traieste Sanatos cu Simona", creand un spatiu potrivit pentru cele peste 60 de femei gravide si invitati prezenti.
Cu ocazia editiei Familia Perfecta: pregatiri pentru nastere, recoltare, alaptare, primele luni cu bebelusul acasa”, vedeta, impreuna cu specialistii invitati, au oferit sfaturi privind importanta recoltarii celulelor stem si pregatirea pentru nastere, incertitudinile si provocarile aparute dupa aducerea pe lume a copilului, dar si cum ne ajuta ingredientele naturale sa ne ingrijim pielea, educatia nutritionala, cum isi revin mamicile dupa nastere si, nu in ultimul rand, cum se schimba dinamica familiei dupa aparitia celui mic.
Alaturi de prezentatoarea TV si radio, la eveniment au luat cuvantul si Dr. Emel Nuraltay, medic specialist obstetrica-Ginecologie Sanador; Luana Tarniceru, reprezentant Banca de celule stem, Biogenis; Ionela Chitanu, reprezentant Noua Luni; Brindusa Pana, brand manager cosmeticele Bebble; Luiza Parvu, medic nutritionist; dr. Ruxandra Constantina, medic de familie, cu competente in apifitoterapie, si Gabriela Maalouf, consilier dezvoltare personala.
Poate nu exista familia perfecta, dar merita macar sa incercam sa fim fericiti, de dragul nostru si mai ales al copiilor nostri. A fost o seara minunata, intr-o atmosfera calda, in care am povestit si invatat impreuna. Alaturi de invitatii mei am incercat sa gasim raspunsuri la intrebarile ce ne vin in minte atunci cand vorbim despre familia perfecta. Am doi copii si stiu ca nu este deloc usor sa ii cresti, dar poate fi atat de frumos. Poate ca de aceea am reusit sa empatizez cu gravidutele si mamele tinere care au participat la eveniment”, a marturisit realizatoarea emisiunilor Buna dimineata, Sanatate!”, de la Antena 1, si Traieste Sanatos cu Simona”, de la Radio Itsy Bitsy.
La conferinta, vedeta a fost insotita de fiul ei de opt ani si jumatate, Marc, care a interactionat si el cu publicul. Simona a povestit si cum a decurs nasterea fiicei ei, Rebecca, acum in varsta de aproape doi ani: A fost o experienta foarte frumoasa. Am avut senzatia ca am plecat intr-un concediu all-inclusive impreuna cu sotul si ne-am intors acasa trei, iar Marc ne astepta. Pentru mine a fost o experienta unica”, a declarat Simona Dragomir.
Subiectele dezbatute au fost complexe: pregatirea pentru nastere, crearea unor deprinderi alimentare corecte de la varste foarte mici si, nu in ultimul rand, cum se schimba dinamica familiei dupa aparitia celui mic (depresia post partum, relatia de cuplu, ajutorul din partea familiei). Consider ca familia perfecta reprezinta echilibrul dintre mama si tata, iar cei doi parinti pot crea un mediu prielnic, plin de caldura, dragoste si intelegere pentru copilul lor. Tocmai din aceste considerente, specialisti din domeniul ingrijirii si cresterii copilului: Sanador, Banca de celule stem Biogenis, Noua Luni, cosmeticele Bebble, Danone, alaturi de Plaza Romania, au raspuns afirmativ invitatiei mele de a se implica in conferinta Traieste Sanatos. Le multumesc si gazdelor evenimentului, terasa Cinema Café si Plaza Romania, pentru sprijinul acordat”, a adaugat vedeta.
Sponsorii evenimentului: Banca de celule stem Biogenis, Sanador, Noua Luni, cosmeticele Bebble, Danone Danonino, Plaza Romania
Parteneri media: Radio Itsy Bitsy, Eva.ro, Kudika.ro, Garbo.ro, ReplicaVedetelor.ro, Kfetele.ro, BusinessWoman.ro, MamicaUrbana.ro, LumeaInTrend.ro