BERBEC 21.03-20.04: Ideile bune va vin doar atunci cand aveti de ales fara sa mai tineti cont de barierele pe care uneori societatea sau cei apropiati le impun. Ar fi bine daca ati avea suficienta rabdare sa spuneti ceea ce ganditi, deoarece este posibil sa fiti intelesi gresit.

TAUR 21.04-21.05: Este momentul sa va expuneti parerile fara menajamente sau fara teama ca veti supara pe cineva caruia nu ii place ce aude de la dumnevoastra. Planurile de viitor pe care vi le faceti acum au mari sanse de izbanda si se pot realiza in curand. Familia va ajuta si va face viata mai frumoasa.

GEMENI 22.05-21.06: Evenimente de bun augur apar in viata dumneavoastra chiar de la inceputul acestei saptamani. Este indicata cumpatarea, mai ales ca veti primi niste bani si nu trebuie sa-i imprastiati pe lucruri fara importanta. Norocul se pare ca va iese in cale in weekend, asa ca fiti vigilenti si nu ratati o ocazie ce nu se va repeta curand.

RAC 22.06-21.07: Sunteti usor iritabili si toanele nu va vor lasa in pace. Probabil ca agresivitatea vine de la emotiile puternice pe care le simtiti in ultima vreme. Rezolvarea apare din simplul fapt ca trebuie sa va exprimati sentimentele, mai ales daca vor aduce bucurie in jurul dumneavoastra.

LEU 22.07-22.08: Nu va lasati amagiti de cei care se pretind a fi prieteni, dar care, de fapt, profita de bunavointa dumneavoastra. Pregatiti-va pentru o perioada in care stresul va fi la ordinea zilei. Mai bine rezervati-va macar una sau doua ore pe zi pentru relaxare. Veti trece totul mai usor.

FECIOARA 23.08-22.09: Viata sociala este cea care primeste un impuls puternic din punct de vedere astral. Intalniti cativa oameni interesanti, ale caror idei va stimuleaza dorinta de a studia ceva nou pentru dumneavoastra. Se pare ca vi se deschide un nou orizont, pe care il veti cerceta cu nesat.

BALANTA 23.09-22.10: Daca acum sunteti in vacanta si va aflati pe taramuri indepartate, aveti ocazia sa va faceti noi cunostinte si sa deveniti adevarati prieteni. Chiar daca poate va desparte o cale lunga, va veti gasiti probabil sufletul-pereche. Indrazniti sa va ascultati intuitia si inima. Nu veti regreta!

SCORPION 23.10-21.11: Este o saptamana prielnica intalnirilor ce au ca scop finantari, imprumuturi sau achizitii importante. Totul este sa va stabiliti clar modul de a actiona, sa rupeti o legatura ce va tine pe loc, chiar daca veti crede ca va va fi greu dupa aceea. Daca nu veti incerca ceva nou, nu veti sti cat de bine va simtiti cand reusiti.

SAGETATOR 22.11-21.12: Nu mai credeti ca toti din jurul dumneavoastra va vor binele si nici ca va vor sprijini la timp atunci cand aveti nevoie de ei. Fie ca este vorba despre un sprijin sentimental, fie ca le cereti sa va ajute la o treaba mult prea grea pentru dumneavoastra, sigur o sa aveti o dezamagire. Nu va speriati. Mai exista si prieteni advarati. Totul este sa-i gasiti la nevoie!

CAPRICORN 22.12-19.01: In relatia de cuplu aveti mici probleme ce pot fi solutionate usor daca cereti ajutorul la timp. Sunteti poate prea mandri sa faceti asta atunci cand va este greu? Daca o veti face, primiti si ajutor iar restul vine de la sine. Situatia se limpezeste, nu mai sunteti irascibili si va veti ocupa mai mult de dumneavoastra si de cei dragi.

VARSATOR 20.01-18.02: La serviciu exista o situatie tensionata care va pune un pic in dificultate. Se pare ca si sanatatea va da putin de lucru, mai ales daca nu va odihniti de ajuns. Exista si tehnici de relaxare pe care nu le-ati incercat pana acum? Ce-ar fi sa va orientati spre meditatie, masaj sau aromaterapie?

PESTI 19.02-20.03: Se pare ca acum va intereseaza mai mult distractia, petrecerile si relaxarea. Da, a sosit vremea sa va linistiti si sa va incarcati bateriile pentru perioada urmatoare. Va ganditi poate sa va schimbati si statutul social? Ei bine, la acest capitol aveti bine de cumpanit. In orice caz, nu actionati din instinct!