Prima conferinta "ORIZONTURILE FRUMUSETII" cu tema "ESTETICA FACIALA SI COAFURA" se va desfasura in data de 18 iulie 2015 si 19 iulie 2015 (intre orele 10:00 â€" 16:00), in sala de conferinte a hotelului CAPITAL PLAZA, blv.Iancu de Hunedoara,nr.54, Bucuresti.
Pe durata intregului eveniment vor avea loc dezbateri si prezentari sustinute de intervenantii nostri care sunt reputati specialisti in domeniul frumusetii, dar si militanti si promotori ai acesteia.
Printre specialistii pe care-i puteti interieva la o cafea se vor afla:
Dna Mihaela Cornelia ZATREANU, dermatocosmetolog, specialist in MEZOTERAPIE
Dr. Ana Maria Oproiu, medic specialist in chirurgie estetica si microchirurgie reconstructiva
Dna Alina URSACHI, specialist optometrist, managerul URS Optica

De ce aceste conferinte?

Credem cu tarie ca ceea ce ne guverneaza in contextul globalizarii economice este networkingul fara de care nu ne putem face cunoscuti. Conlucrarea dintre profesionistii frumusetii si sanatatii duce la cresterea gradului de satisfactie a clientului care intr-o lume a marketingului competitional te recomanda.
Prin urmare scopul nostru este facilitarea schimburilor de informatii de ultima ora intre practicienii din frumusete si sanatate prin organizarea de intalniri si conferinte in vederea sustinerii reciproce a acestora.
Aceste conferinte se adreseaza profesionistilor si viitorilor profesionisti, precum si persoanelor dornice sa afle informatii despre cele mai recente produse si tehnici din domeniu.
In acest spirit, ne-am hotarat sa ne concentram eforturile si competentele pentru a organiza o serie de conferinte in jurul frumusetii si sanatatii, axele principale care influenteaza atat de mult performanta personala in societate. Primele 10 secunde in care o persoana este evaluata conteaza uneori mai mult decat competentele si expertiza acesteia. Dincolo de studiile scolare si profesionale, de dezvoltarea personala care construieste si consolideaza omul pe interior din punct de vedere emotional si neurolingvistic, profesionistii frumusetii si sanatatii completeaza increderea in sine, postura si siguranta!