Roxana Iliescu a participat recent la conferinta sustinuta de binecunoscuta realizatoare Simona Dragomir, pe tema "Traieste Sanatos cu Simona" cu tema "Copii sanatosi, parinti isteti", ce a avutloc la restaurantul Zucchero din Capitala.
Aducerea pe lume a unui bebelus este un motiv de bucurie pentru toti parintii, dar si o perioada in care fiecare isi pune intrebari in legatura cu modul in care va fi ingrijit si crescut.
"Ma gandesc serios sa recoltez celule stem pentru bebelusul pe care urmeaza sa il nasc! Iau in calcul banca de celule stem Biogenis, la care au apelat si alte vedete de la noi! Am recoltat celule stem si la cea de-a doua fiica a mea, Vanessa si ma tenteaza si acum acest lucru nu neaparat pentru tratarea unor posibile boli, dar nu se stie la ce vor fi utile in viitor", ne-a spus Roxana Iliescu.
Simona Dragomir, alaturi de invitatii sai, au impartasit participantilor sfaturi privind protejarea si ingrijirea copiilor inca din primele zile de viata.
Editia a treia a conferintelor "Traieste sanatos cu Simona" a fost conceputa pentru a interactiona mai bine cu publicul si pentru a raspunde direct nevoilor participantilor cu ajutorul specialistilor in diverse domenii.
Simona Dragomir a ales sa colaboreze cu vectori de imagine in industria ingrijirii bebelusilor si a copiilor: banca de celule stem Biogenis, cosmeticele Bebble, Noua Luni, Danone, ColonHelp, Ropharma si Magiunul de Topoloveni.