Cunoscuta drept una dintre cele mai frumoase femei din Romania si de peste ocean, vedeta Valentina Pelinel a dat recent startul unei conferinte organizata la The Library, in incinta Mobexert Pipera. In cadrul acesteia, Valentina a oferit sfaturi despre frumusete, dieta, sport si stil de viata sanatos.
Subiectele abordate au cuprins o paleta vasta de domenii, cum ar fi: trucuri pentru un corp perfect, reteta unei vieti echilibrate si sport de placere.
Astfel, femei si barbati deopotriva au fost invitati sa afle "Secretele Frumusetii cu Valentina Pelinel".
Alaturi de Valentina, la eveniment a fost prezenta si mama ei, de la care vedeta a mostenit frumusetea.
"Cum fac sa ma intretin si sa-mi mentin zambetul pe buze? Am un stil de viata sanatos! Ani de-a randul am fost in lumina reflectoarelor si am primit sfaturi de la specialisti renumiti din domeniu, asa ca, acum a venit randul meu sa transmit mai departe aceste daruri de nepretuit. Ca urmare a sutelor de mesaje pe care le primesc zilnic de la oameni care aspira la stilul meu de viata sau care isi doresc pur si simplu sa ma cunoasca, m-am gandit ca a venit timpul sa le impartasesc din trucurile mele. Imi place sa spun ca nu exista secrete in momentul in care se aduc in discutie subiecte cum ar fi: frumusetea, sportul si sanatatea. Am avut ocazia sa incerc, de-a lungul timpului, diverse produse si terapii", a spus Valentina Pelinel la evenimentul de la The Library.
Cei prezenti au avut ocazia sa afle tipsurile Valentinei Pelinel si diverse sfaturi de nutritie si frumusete ale acesteia si, de asemenea, sa admire cateva dintre bijuteriile Caviar by Valentina Pelinel.
"Caviar" este o colectie de lux care cuprinde cercei, inele, bratari si coliere.