Marti, 21 aprilie, intre orele 9.15 - 12.00, va avea loc Conferinta Dezbatere "DREPTURILE PACIENTILOR - INTRE TEORIE SI PRACTICA", care se va desfasura la Senatul Romaniei - Sala Avram Iancu.
Evenimentul este organizat de comisiile de specialitate ale Senatului Romaniei in parteneriat cu Fundatia World Vision Romania si firma Baxter.
Accesul se face prin intrarea B3 - Senat, Calea 13 Septembrie (intrarea spre Muzeul de Arta, latura dinspre Catedrala Neamului). Mai multe detalii de orientare gasiti aici.
Fundatia World Vision Romania pledeaza pentru reducerea diferentelor dintre nivelul general de acces la servicii de sanatate si cel al populatiei vulnerabile, in special copiii, tinerele mame si femeile insarcinate de la sat. Consideram ca pentru a-i ajuta pe copii trebuie ajutate in primul rand familiile acestora si comunitatile in care cei mici traiesc, cresc si se formeaza.
Organizatia colaboreaza nu doar cu comunitatile rurale si reprezentantii lor, ci si cu principalii actori si decidenti din sanatate pentru a gasi cele mai bune solutii care sa duca la imbunatatirea accesului cetatenilor de la sat la serviciile de sanatate prevazute de lege.