Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0 - VIII, participanti in cadrul Concursului de desene, Editia de Paste, 2015..
Concursul s-a desfasurat in 17 orase cu hipermarketuri Carrefour: Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta, Botosani si Targu Jiu. Premiul I al concursului a constat in cele 17 excursii la Disneyland si a fost impartit in fiecare oras participant la concurs.
17 elevi talentati si norocosi se vor distra timp de un week-end, impreuna cu familiile lor, la Disneyland Paris, alaturi de personajele din desenele animate preferate.
La concurs au participat aproximativ 300.000 de elevi din clasele 0 - VIII, de la 608 scoli care au primit planse, in cele 17 orase in care Carrefour isi desfasoara activitatea:
Premiul II - 17 laptopuri
Premiul III - 27 de biciclete
Mentiuni clasele V - VIII - 27 de tablete
Mentiuni clasele 0 - IV - 27 de smartphone-uri
Mentiuni speciale - 170 de cupoane de cumparaturi Carrefour in valoare de 100 de lei
Premii de participare vor fi oferite elevilor din cele 85 de clase castigatoare.
Concursul online a strand 3.700 de desene care au primit 43.437 de voturi, in total platforma www.carrefour.ro/concurs-desene adunand peste un milion de afisari in patru saptamani de activare.