La inceput de primavara Casa si Gradina aduce cititorilor o editie speciala dedicata gradinii si gradinaritului. Revista ingenios structurata pe anotimpuri raspunde intrebarilor cititorilor cu sfaturi si solutii disponibile pentru Romania.
Cu idei frumoase pentru amenajarea gradinii, terasei sau balconului, cu sfaturi pentru ingrijirea plantelor, cu stiri si noutati din domeniul gradinaritului, aranjamente frumoase cu plante la ghiveci, calendarul gradinarului sau cu proiectele de Do It Yourself simplu de pus in practica, revista Gradina este un adevarat ghid pentru oricine doreste sa aiba plante sanatoase si frumoase intregul an.
Revista Gradina un etalon in privinta amenajarii spatiilor verzi este acum la orice punct de difuzare a presei la un pret de 7,99 lei.
Despre Burda
Burda International GmbH este activa pe 21 de piete, publica in prezent peste 230 de reviste si ofera un numar mare de servicii media digitale. Burda International GmbH este un publisher de marca in Europa Centrala si de Est, cu o extindere rapida si pe pietele din Asia. Peste 2.400 de oameni lucreaza pentru Burda International.