BERBEC 21.03-20.04: Nu numai ca sunteti ocupati cu noii prieteni si cu cunostinte mai vechi, ci va loviti si de situatii interesante. Va ocupati indeosebi de socializare si veti vedea cateva chipuri care va vor aduce aminte de cineva drag pe care ati cam uitat in ultima vreme sa-l contactati. Nu mai stati pe ganduri.

TAUR 21.04-21.05: Va grabiti sa-i multumiti pe toti insa uitati ca niciodata nu veti putea sa va impartiti pentru fiecare lucru in parte. Mai bine puneti pe primul plan familia, casa si apoi prietenii. Se pare ca toata lumea va solicita in ultima vreme si sunteti extrem de ocupati. Trebuie sa acceptati ca nu puteti face pe toata lumea fericita!

GEMENI 22.05-21.06: In aceasta saptamana sunteti predispusi la tot felul de mici accidente iar unul dintre motive este acela ca va cam supraestimati. Tot ce trebuie sa faceti pentru a le evita este sa fiti atenti si constienti de capacitatile dumneavoastra reale si sa nu faceti promisiuni pe care nu le puteti respecta.

RAC 22.06-21.07: Sunteti aruncati in doua domenii de conflict: veniturile si proprietatile dumneavoastra si ale partenerului de viata. Discutiile legate de acestea se desfasoara mereu destul de tensionat. Un lucru este cert, situatia dureaza pana joi sau vineri, cand toate apele se linistesc si se asterne un timp numai bun pentru meditatie.

LEU 22.07-22.08: Optimismul va da putere sa treceti peste obstacole si provocari. Desigur, cea mai buna optiune este sa fiti si mai rabdatori. Mare atentie la remarcile acide, care pot rani usor pana si cei mai insensibili indivizi. La sfarsitul saptamanii, insa, puteti sarbatori ca ati supravietuit!

FECIOARA 23.08-22.09: Puteti intampina probleme la slujba sau in orice altceva veti intreprinde. S-ar putea sa va simtiti frustrati de ceva sau de cineva si sunteti tentati ca cereti mereu parerea cuiva apropiat. Oricum, nu faceti nimic din ceea ce regretati mai tarziu.

BALANTA 23.09-22.10: Romantism, petreceri, vacante, teatru, filme, arta, sport si jocuri, iata cam care sunt domeniile care va intereseaza in aceasta saptamana. Poate doar cateva flacari nestinse din trecut va vor pune intr-o situatie ciudata, care va va crea cateva dificultati in relatiile cu copiii sau cu partenerul de viata.

SCORPION 23.10-21.11: Sunteti pusi in cumpana alegerii dintre cerintele si responsabilitatile de la locul de munca si cerintele si obligatiiler fata de familie si viata dumneavoastra privata. Bineinteles ca doar cateva rude care nu v-au vazut de ceva vreme vor dori sa va intalneasca. Poate este un indiciu ca nu puteti ignora viata personala prea mult timp.

SAGETATOR 22.11-21.12: Va preocupa indeosebi planurile de calatorie si comunicarea cu ceilalti. Luati-o mai usor. Nu se poate sa fiti intr-o continua vacanta. Trebuie sa va ocupati si de obligatiile de familie. Persoana iubita va pune in fata unei surprize de proportii. Nu reactionati cu prea mult entuziasm.

CAPRICORN 22.12-19.01: Oamenii sunt excesiv de generosi cu dumneavoastra in aceasta perioada si rezultatul se simte. Cateva tensiuni pe scena financiara va scot din rutina zilnica si va implica in cateva actiuni legate de bugetul familiei, poate chiar un imprumut consistent.

VARSATOR 20.01-18.02: Erori, poticneli si intarzieri stupide vor pigmenta cursul firesc ale acestor zile. Totul este sa nu le luati prea in serios si sa reactionati violent. Mai bine pastrati-va calmul necesar indeplinirii planurilor. Stiti foarte bine ca nimic nu va sta in cale atunci cand va doriti ceva.

PESTI 19.02-20.03: Se pare ca nimic nu este perfect tot timpul, nu-i asa? Tensiunea in care va desfasurati activitatea acestei saptamani va da o stare de usoara iritare. Aveti mare grija ca norul intunecat de la orizont sa nu va afecteze prea tare. Sigur dupa furtuna apare soarele!