www.click.ro informeaza: Silviu Prigoana a trecut la masuri drastice. Milionarul le-a cerut, joi, politistilor de la Sectia 10 din Capitala, sa-i aduca odraslele acasa, in urma deciziei obtinute in instanta.
Silviu Prigoana (51 ani) a avut joi o zi plina. Dupa ce judecatorul au stabilit ca Maximus (7 ani) si Eduard (4 ani) sa se intoarca acasa, pana cand parintii lor divorteaza, omul de afaceri nu a vrut sa piarda timpul, pentru a-i avea cat mai repede langa el pe cei mici.
Afaceristul a depus ieri o solicitare la Sectia 10 pentru a-si aduce copiii acasa.
Astfel, Prigoana a sesizat joi, atat Protectia Copilului Sector 3, cat si Sectia 10 Politie, pentru ca hotararea magistratilor sa fie pusa in aplicare.
Adriana a spus la TV ca nu se supune niciunui ordin judecatoresc si ca mi-ar fi trimis o notificare, insa nu am primit-o si nu stiu despre ce e vorba. Eu am anuntat Politia si Protectia Copilului, pentru ca legea sa fie respectata. Stiu ca Adriana si copiii au stat 3 zile la Minodora, iar apoi s-au mutat in apartamentul din Kogalniceanu. Acolo, a incercat sa mute domiciliul baietilor, insa instanta nu a fost de acord”, ne-a declarat Silviu Prigoana.
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana se vor intalni pe 12 februarie la primul termen al celui de-al cincilea divort al lor. De data asta, vedeta pare hotarata sa mearga pana la capat si sa puna punct mariajului cu afaceristul. Relatia lor a inceput in urma cu 11 ani.