obiectiv-online.ro: Targul Gospodarilor, deschis in Calarasi pana pe 24 decembrie
Deschis pe 9 decembrie, in fata Cinematografului Orizont, Targul Gospodarilor ofera acum, inaintea sarbatorilor de iarna, produse traditionale dintre cele mai diverse, pe gusturile tuturor.
De cativa ani, Puiu Badea, cunoscut calarasenilor in special pentru muraturile pe care le produce, aduna la un loc producatori din toate colturile tarii pentru a le oferi cumparatorilor produse traditionale naturale, de la afumaturi si branzeturi din zonele Sibiu, Rucar si Bran, miere, dulceturi, siropuri, prajituri si ciocolata de casa, turta dulce, acadele, pana la produse de artizanat, blanuri si tricotaje.
Pana pe 24 decembrie, calarasenii pot vizita Targul si isi pot cumpara cele necesare de la cei aproximativ 20 de expozanti.
Fiind un targ itinerant, acesta a poposit pana acum in orase precum Tulcea, Braila, Constanta, Oltenita si Calarasi.
Anul acesta, Puiu Badea doreste sa aduca o bucurie celor mici, oferind 20 de pachete cu dulciuri, fructe si jucarii copiilor de la Centrul de primire copii in regim de urgenta Sfanta Maria situat pe strada Baraganului, in incinta Directiei de Protectie a Copilului Calarasi.
Astfel, pe data de 22 decembrie, la ora 18.00, Mos Craciun va poposi la micutii aflati in aceasta institutie.
Puiu Badea ne-a declarat ca oamenii care doresc sa se alature acestui demers pot veni la Centrul de copii Sfanta Maria cu daruri pentru cei mici.