Berbec
Esti foarte entuziasmat de venirea sarbatorilor si abia astepti sa pleci in vacanta la ski. Pentru ca esti o persoana super activa, vei avea un concediu plin de aventuri. Ai grija doar sa te intorci la serviciu cat de cat relaxat, in ianuarie!

Taur
Pe tine nu te entuziasmeaza atat de tare vacanta, pentru ca esti super dedicat muncii. Totusi, te bucuri la gandul intalnirilor cu familia si prietenii. Noul an iti va aduce provocari pe masura puterii tale de munca si multe oportunitati de promovare!

Gemeni
Tu esti pus pe distractie, ca intotdeauna! Organizezi petreceri peste petreceri, intalniri, nopti de clubbing, ba chiar si petrecerea de revelion! Esti foarte fericit la gandul ca te vei distra asa cum n-ai mai facut-o de mult!

Rac
Febra cadourilor te-a cuprins inca din octombrie, asa ca de sarbatori nu te vei agita prea mult in acest sens. Te vei relaxa, vei merge la cateva petreceri si probabil ca iti vei intalni vechii prieteni. Revelionul iti aduce cateva surprize.

Leu
Tu nu intelegi de ce oamenii se agita atat de mult in perioada sarbatorilor, dar esti fericit ca vei avea cateva zile de concediu in care sa te relaxezi. Craciunul va fi exact asa cum ai visat, dar noaptea dintre ani s-ar putea sa nu te prinda acolo unde ti-ai fi dorit.

Fecioara
Ai grija la accidente! Agitatia te-a cuprins si pe tine si parca nu mai poti gandi cum trebuie! Incearca sa te calmezi. Pentru tine, surprizele se vor tine lant de sarbatori si sunt sanse ca cineva sa iti declare dragostea sa.

Balanta
Tu esti genul de persoana care prefera sa petreaca sarbatorile acasa, relaxandu-se si mancand bunataturi. Ai grija sa nu faci vreo indigestie! Altfel, te vei bucura de vacanta, dar vei si munci in acest timp, pentru ca tu nu poti sta degeaba prea mult timp.

Scorpion
De cateva luni visezi la orele de somn prelungit, la mancarea delicioasa si la farmecul sarbatorilor. Desi nu vei avea prea multe zile libere de sarbatori, tot ce iti doresti e sa le petreci alaturi de cei dragi. Te asteapta cateva surprize in perioada Craciunului si o excursie neplanificata!

Sagetator
Esti in culmea fericirii cand te gandesti la sarbatorile de iarna, insa cum pentru tine nu prea exista Craciun fara zapada, probabil ca iti vei lua grupul de prieteni si veti porni intr-o mica vacanta la munte.

Capricorn
Abia astepti zilele de stat acasa si serile alaturi de cei dragi. Craciunul iti va rezerva cateva surprize si ai sanse mari sa te intalnesti cu cineva din trecut, care ti-a marcat o anumita perioada a vietii.

Varsator
Esti pus pe distractie si febra cumparaturilor de Craciun te-a cuprins deja. Ai grija sa nu iti cheltuiesti toate economiile, pentru ca s-ar putea sa apara si situatii neprevazute.

Pesti
Revelionul te va aduce aproape de o persoana pe care o indragesti foarte mult, iar noaptea dintre ani ar putea fi de neuitat, daca vei renunta la timiditate si nu iti va fi teama sa faci primul pas!

(Sursa: unica.ro)