Scoala Americana Internationala din Bucuresti (AISB) da startul sarbatorilor de iarna printr-o serie de evenimente ce isi propun sa prezinte specificul international si traditiile de Craciun ale fiecarei comunitati din cadrul scolii si sa sustina cauze alaturi de care elevii si profesorii sunt an de an. Sunt zile in care comunitatea AISB, formata din peste 500 de familii din 56 de tari este invitata sa celebreze frumusetea diversitatii.
Scoala Americana Internationala din Bucuresti organizeaza Targul de Artizanat, in cadrul caruia membrii comunitatii scolii vor avea ocazia sa-si impartaseasca culturile diferite, arta si traditiile mestesugaresti.
Cu o traditie de 8 ani la AISB, mult asteptatul Targ al Artizanilor este o ocazie excelenta de a admira obiecte traditionale, confectionate manual in mai multe tari, precum si o oportunitate de a contribui la diverse actiuni caritabile. Atmosfera magica a Craciunului va fi intretinuta in cadrul Scolii Americane Internationale din Bucuresti si de Festivalul Luminii, ce va avea loc intre 15 si 16 decembrie. Elevii aduc la scoala, cu bucurie si mandrie, propriile traditii religioase, pe care le impartasesc cu colegii, profesorii si comunitatea de parinti si vizitatori.
Toti se vor bucura de sarbatoarea La Posada de origine Mexicana, de Santa Lucia, provenind din Suedia, de Diwali, sarbatoarea luminii in India, descrieri ale Ramadanului cu frumoasele felinare, sarbatoarea Presepio din Italia, Menorah si pomul dorintelor din Israel, lumanarile de advent din Germania, un imens pom de Craciun ridicat de reprezentantii SUA si Canada.