Daniel Octavian Bejan alias Moshemordechai.ro: Telegrama de miercuri
Asa cum, zice legenda, plecau argonautii odinioara in cautarea lanii de aur, tot astfel a purces si onor norodul in cautarea flocilor de nailon. Zis si facut, cum fericirea nu sta in nailon, misiunea poate fi socotita indeplinita.
Marile primejdii care ii pandeau pe romani, toamna asta, erau lipsa anvelopelor de iarna si comunistii. Poate n-ati bagat de seama, dar statiile de autobuz sunt pline de comunisti dardaind de frig, gata sa atace bordurile lu' Videanu si benzile pentru biciclisti ale lui Oprescu. Nenorocitii aia de comunisti care vor sa dea aurul la canadieni si partul din sisturi tovarasilor din corporatiile internationalei socialiste, astia sunt marea noastra problema.
PNTCD e o ruina. Partidul lui Coposu, ajuns pe mana unui caraghios precum Pavelescu, mai exista doar in bancuri. PNL a ajuns garaj pentru alde Blaga, Pinalti, Falca sau Boc. Au astia dreptate! Comunistii chiar sunt parsivi, uite-i cum au pus gheara pe partidele istorice!
Gata, hai ca se termina aia 10 ani de trait bine, incepe etapa istorica a chestiei bine facute. Reparati caloriferele, peticiti sacosele, ca se baga bunastare pe teava. Daca nu vine nimic pe teava nu-i nimic, peste cinci ani mai tragem o tura de lupta impotriva comunismului. Si peste cinci ani votam adoptiile pentru lucrul extraordinar de foarte bine facut, poate atunci ne iese. Dar numai dupa ce mai combatem putin comunismul pe Facebook, unde, asa cum s-a observat, Lenin e al naibii de activ.
Am bifat si schimbarea asta. Am inlocuit tuvangurismul cu tuvanbotismul. Si o sa fie bine. Ca ambasada SUA e de acord cu tuvanbotismul.